ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Malatya Çağdaş Avukatlar Derneğinde Ayten Demirtaş Dönemi

 

08 Ocak 2020 04:13
Malatya Çağdaş Avukatlar Derneğinde Ayten Demirtaş Dönemi

       Malatya Çağdaş Avukatlar Derneği, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan kurulla birlikte Dernek Başkanlığına Avukat Ayten Demirtaş seçildi.

       Malatya Çağdaş Avukatlar Derneği Yönetim Kurulu olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetim ve başkanını belirledi. Bu kapsamda yapılan yazılı açıklamada Dernek yönetimi şöyle oluştu; 

      "Derneğimizin 27.12.2019 tarihli Olağan Genel Kurulu'nu yaptığımızı ve dernek organlarını seçtiğimizi siz değerli kamuoyuyla paylaşıyoruz. Yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına Av. Ayten Demirtaş, Başkan Yardımcılığına Av. Osman Akyol, Genel Sekreterliğe Av. Ayla Tunçdemir, Saymanlığa Av. Ömür Pehlivan, Yönetim Kurulu üyeliklerine de Av. Sultan Ruken Şahinligil, Av. Hüseyin Cem Güney ve Av. Ercan Kısacık seçilmiştir" denildi. 

Av. Ayten Demirtaş Kimdir

Malatya doğumluyum ve lise bitimine kadar öğrenimimi burada tamamladım. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Ruhsatımı İzmir Barosu’ndan aldım ve 2 sene orada mesleğimi icra ettim. Daha sonra Malatya Barosuna geçiş yaptım ve toplamda 8 yıldır avukatlık yapmaktayım. Malatya’da ailemle mütevazı bir hayat yaşıyorum.( alıntı )

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.