ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

Vuslat TV Kimsenin Arka Bahçesi Değil!

 

22 Ocak 2020 21:29
Vuslat TV Kimsenin Arka Bahçesi Değil!

 

 

Vuslat TV'nin yeni yönetiminden kamuoyunu bir hayli meşgul eden söylentilere karşı açıklama yapıldı.

 Konu ile ilgili açıklamalar yapan Vuslat TV yeni genel müdürü Murat akkaya söyleminde Malatya’da bir hayli eleştiriye muhatap olan bir grup tarafından 10 yıldır işletilen tv kanalı Vuslat TV’nin geçtiğimiz günlerde kapanış vermiş ve yayın hayatına son verilmişti.

          Haberin henüz yeni yayıldığı süreçte tv kanalının satıldığı haberleri gelince kamuoyu “ İşin içinde İş mi var” tartışmalarına başladı. Bazı kesimler tarafından o grubun hala devam ettiği taktik değiştirerek devredildiği yönünde açıklamaların gelmesi kafaları bir hayli karıştırdı.

       Yıllardır medya sektöründe olan ve son 10 yılını TV üzerine ağırlıklı olarak sürdüren Canbey Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Canbey Vuslat TV’nin yeni sahibi oldu.

 Canbey TV Kanalının satışının ardından yapılan bazı spekülasyonlar için Malatya dan.com’a açıklamalarda bulundu. Hiç kimsenin arka bahçesi olmadıklarını belirten Canbey “ Kulağımıza geliyor eski grupla bizi bir tutan söylemleri tamamen asılsız buluyorum.

         Genel Müdürümüz Murat Akkaya'nın girişimleri ve katkıları ile devir işlemlerini sonuçlandırdık. Bizim kimseyle herhangi bir bağımız olmadı, olmayacak ta. Bu kanal Malatya’nın Malatyalıların kanalıdır. Kürtçe yayında olacak, Müzik klipleri de yayınlanacak. Programlarda yapılacak. Ferhat Canbey'i bilen herhangi bir siyasi taraf belirtemez. Herkese eşit mesafede olmaya özen gösteriyorum. Televizyonumuzun marka değerini yükselterek her zaman hemşerilerimizin yanında olacağız.” Dedi.

        Aynı zamanda Gala TV’ yi bünyesinde barındıran Canbey Medya Grup Vuslat TV ile başarısını perçinlenmiş oldu.

       Genel Müdürlüğünü Murat Akkaya’nın üstleneceği Vuslat TV tamamen yeni bir yayın anlayışıyla her kesime mikrofonlarını uzatacak.

        Canbey Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Canbey yakın bir süreçte kanal için İstanbul’da yeni yayın dönemi için destek gecesi düzenleyeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.