ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

MHP Malatya İl Başkanlığında Görev Değişimi

 

07 Şubat 2020 03:53
MHP Malatya İl Başkanlığında Görev Değişimi

 

 

         Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya il teşkilatında yapılan görev değişiminden sonra il başkanlığı görevi Mesut Samanlıya, Battalgazi İlçe Başkanlığı da İlhan İlhan’a törenle verildi.

MHP il binasında yapılan devir teslim törenine MHP Malatya milletvekili Mehmet Fendoğlu ve ilçe başkanları ile birlikte çok sayıda partili vatandaş katıldı. İlk olarak Malatya milletvekili Mehmet fendoğlu İl başkanlığını YENİ ATANAN Mesut samanlı ya takdim ederken daha sonra da Battalgazi ilçe başkanlığını il başkanı Mesut samanlı İlhan ilhana takdim etti.

       MHP Malatya İl Başkanlığına getirilen Mesut Samanlı yaptığı açıklamada; " “Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde mücadelenin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi alanda verilmesi gerektiği aşikardır. Biz de yolumuza bu anlayış ile devam edeceğiz. İnanıyoruz ki Malatya’yı bugüne kadar görmediği bir enerji ve siyaset anlayışı ile tanıştıracağız. Bizler MHP Malatya İl Başkanlığı olarak bugün burada yeni bir çoban ateşi yakıyoruz. İnanıyoruz ki, yanan bu çoban ateşi gelecekte kısa bir süre içerisinde tüm Malatya’yı aydınlatacak güce kavuşacaktır. Mevzu bahis vatan olduğunda bizler en ön safta yer alırız. Türk milletini bekası tehdit ediliyorsa, bizler canımızdan geçeriz. Bizler şerefli bir bayrağın taşıyıcısı, kutlu bir davanın bekçileriyiz. Bu duygu yoğunluğu içerisinde şunu ifade etmek isterim ki; inanıyorum ki MHP’yi daha iyi noktalara taşıyacak azim ve kararlılığa sahibiz. Bundan sonra aldığımız her nefeste gücümüz yettiği oranda davamızın hizmetinde olacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.