ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

“ Bu şehrin takımının kaderiyle kimse oynayamaz.”

 

18 Şubat 2020 20:05
“ Bu şehrin takımının kaderiyle kimse oynayamaz.”

 

 

       MASTOB ve MAFED (Ankara Malatya Dernekler Federasyonu) Başkanı Kamil Göksu son dönemde BTC TÜRK YENİMALATYASPOR kulübümüze yapılan haksızlıklar ve bardağı taşıran son damla olan Galatasaray maçında ki haksız hakem kararlarına tepki gösterdi.

       Kurulduğu günden itibaren tarihi boyunca başarılarıyla övünç kaynağı olmuş nadide şehrimizin nadide kulübü BTC TÜRK YENİ MALATYA Spor’umuzun son yıllardaki başarıları bizleri ne kadar mutlu etse de görünüyor ki bazı kişi ve kurumları da bir o kadar rahatsız etmiş. Artık şaşkınlık noktasında izlediğimiz hakem hataları takımımı son derece olumsuz etkilemekte ve bu yaşananların masumiyetine inanmakta güçlük çekmekteyiz. Tarihimiz boyunca hiç kimsenin hakkını yemedik. Hiçbir zaman da hakkımızı yedirmedik. Bu saatten sonra da buna hiç mi hiç niyetimiz yoktur.

        Sahada canla başla mücadele eden sporcularımızın alın terini çalmak yıllardır bütün emeklerini kulübümüze vermiş Başkanımız Sayın Adil Gevrek’in ve değerli yönetim kurulumuzun emeklerini hiçe saymak ve üzerine bin bir türlü oyunlar oynamak hiç kimsenin haddine değildir.

        Uzun suredir sahadaki hakemlerle mücadele ederken şimdi de VAR hakemleriyle katlediliyoruz. Mevcut düzende VAR hakemleri sahada görevli olan hakemlerden daha büyük önem taşımakta. Dolayısı ile VAR’ da görevli hakemlerin tarafsız ve dürüst olmaları Türk futbolunun masumluğunu berraklığı korumak adına büyük önem taşımaktadır. Ancak görünen odur ki VAR hakemleri haftalardır büyük bir etki altında tarafsız ve berrak kararlar verememektedir.

            Galatasaray maçında yaşananlara hepimiz şahit olduk. Maça çok iyi başlamış ve oyun üstünlüğünü elinde tutan takımımızın nasıl katledildiğine hepimiz şahitlik ettik. Ancak bu duruma sessiz kalacak değiliz. Hatalar elbette olacaktır. Ancak bu ilk değil. Devamlı mağdur durumuna düşürülen, hakları yenilen, haklı mücadelesi umursanmadan bir de üzerine hakem kararlarıyla sonuca direk olarak etki eden haksızlıklar yaşıyoruz.

      Yaşanan bütün bu masumluktan, adaletten, tarafsızlıktan uzak olaylara sessiz kalmamız söz konusu dahi olamaz. Türkiye genelindeki tüm STK larimiz bu haksızlıkların karşısında ve takımımızın yanındadır. Bundan sonraki süreçte yapılacak haksızlıkların karşısında tek vücut olup en büyük tepkiyi göstereceğiz. Bu şehrin takımının kaderiyle kimse oynayamaz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.