ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

MDKP “ Özgürlük, Eşitlik Demokrasi Laiklik, Barış, Adalet İçin Alanlardayız.”

 

27 Şubat 2020 18:13
MDKP “ Özgürlük, Eşitlik Demokrasi Laiklik, Barış, Adalet İçin Alanlardayız.”

 

 

 

        Malatya eğitim sen yönetimi ve ona bağlı olarak çalışan Malatya demokratik kadın platformu yaklaşan 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü dolayısıyla yaptıkları basın toplantısında yapacakları demokratik eylemin duyurusunu gerçekleştirdiler ve halkın bu demokratik eyleme katılması için de çağrıda bulundular.

           Malatya demokratik kadın platformu temsilcileri yaptıkları basın açıklamasında “ Dünyada yaygınlaşan otoriter rejimlerin cinsiyetçi saldırılarına karşı dört bir yandan yükselen kadın isyanı ile yaklaşıyor 8 Mart.

Savaşların ve militarizmin, sermeyeninin küresel sömürüsünün halk gaspları gölgesinde eşitsizlik ve ayrımcılığın derinleştiği bir süreçte geleceğe dair umudu büyüten tüm direnişler adına biz Malatya Demokratik Kadın Platformu olarak;

‘’Krize, Savaşa, Şiddette, Eşitsizliğe Karşı Dayanışmada Güçlenelim, Hayatı Örgütleyelim’’ şiarı ile yapacağımız 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinliklerimiz;

1 Mart 2020 saat:13.00’te Eğitim Sen Malatya Şubesinde söyleşi

3 Mart 2020 Saat:13.30’da Platform olarak tutsak kadınlara dayanışma kartı gönderilecek

8 Mart 2020 Saat:14.00’te Emeksiz üst Kavşağında Malatya Demokratik Kadın Platformu olarak Basın Açıklaması yapılacaktır.

Özgürlük, Eşitlik Demokrasi Laiklik, Barış, Adalet İçin Alanlardayız.

Tüm halkımızı davet ediyoruz.

Yaşasın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü!” DENİLDİ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.