ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

MDK olarak Malatya’ da ki tüm şubelerimizde aşımızı halkımızla paylaşmak istedik.

 

02 Haziran 2020 04:36
MDK olarak Malatya’ da ki tüm şubelerimizde aşımızı halkımızla paylaşmak istedik.

 

 

       Bir kez daha anladık ki ekmek kutsaldır. Ve yine anladık ki Yaradan’ın verdiği her derdin bizim için illaki bir kazanımı vardır. Ekmeğin paylaşılması ekmekten daha tatlıdır.

    Uzun bir süre tüm dünya ile beraber bir salgın döneminin ardından Türkiye olarak 1 Haziran itibari ile normalleşmeye adım atmış olduk. Geçirdiğimiz bu zor dönemi atlamış olma umudu ve sevinci ile MDK olarak Malatya’daki tüm şubelerimizde aşımızı halkımızla paylaşmak istedik.

   Bu vesileyle başta ikramımızı kabul eden tüm vatandaşlarımıza, bu gün aramızda bulunup bizimle beraber ikramda bulunan Yerel Yöneticilerimize, STK temsilcilerimize, Siyasilerimize, Bürokratlarımıza ve kıymetli Basınımıza sonsuz teşekkürler.

 

MDK YÖNETİM KURULU

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.