ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Arapkir belediyesi parklarda yeşillendirme, Çevre düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor

 

10 Haziran 2020 00:09
Arapkir belediyesi parklarda yeşillendirme,  Çevre düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor

 

 

 

Arap gir Belediyesi, ilçede bulunan parklarda yeşillendirme, çevre düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Korona virüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında büyük çaba sarf eden Arapkir Belediyesi, rutin hizmetlerini de aksatmadan sürdürüyor. Belediye ekipleri, parklarda, mesire alanlarında yeşillendirme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Arapkir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, vatandaşların biraz daha sabır göstermesi gerektiğini vurgulayarak; “Korona virüs ile mücadele kapsamında tüm ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu süreçte rutin hizmetlerimizi de aksatmadan yerine getiriyoruz. Park ve Bahçelere bağlı ekiplerimiz merkezde bulunan parklarımızda yeşillendirme ve bakım çalışması yapıyor. Korona virüs ortadan tamamen kalkmadan bu süreçte tedbiri elden bırakmamalıyız. Henüz her şey bitmiş değil. Tüm vatandaşlarımız kurallara uysun. Biraz daha sabır… Birlikte, sosyal mesafeyi gözeterek keyifle vakit geçireceğimiz günlere az kaldı. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.