ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

Şevket Salik “ 5 milyon Dolar, şuanda bankada hazır durumda. “

 

18 Haziran 2020 19:55
Şevket Salik “ 5 milyon Dolar, şuanda bankada hazır durumda. “

Salik, Bu Takıma Şimdi Değilse Ne Zaman Sahip Çıkılacak

 

 

 

        Şevket Salik, Benim derdim Yeni Malatya spor'da başkanlık değil benim derdim her Malatya''lının istediği gibi bu takımın süper ligde kalmasıdır dedi.

        Yeni Malatya spor'da daha önce Başkan Adayı olan Şevket Salik, Şurada 7 hafta kaldı. Tüm Malatya birlik olup Göztepe maçı öncesi takıma sahip çıkmalıyız. Yeni Malatya spor küme düşerse Malatya Şehri her anlamda küme düşer. Bu takım ne benim ne Adil Gevrek'in nede bir başkasının malı değil. bu takım tüm Malatyalıların takımıdır.

 

 Şevket Salik,  gündemle alakalı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

        Yeni Malatya spor'da daha önce Başkan Adayı olan Şevket Salik "Yeni Malatya spor'umuzun Şuan ki durumu ile ilgili açıklama yapmak durumunda kaldım. Geçen dönem adaylığımdan dolayı büyük destek görüyorum.

          İyi döneminde nasıl aday olduysam bugün de düşüncem ve fikrim geçerli. Adil Gevrek, görevini bırakırsa, biz göreve talibiz. Ben geçen aday olduğumda bazı şeylerin iyi gitmediğini görmüştüm. Bakkal yönetilir şekilde Yeni Malatya spor kulübü yönetiliyor.

         Bu nedenle adayım. Yeni Malatya spor, Malatya'da yönetilmesi lazım. Geceli gündüzlü çalışıp, bu girdaptan çıkartabiliriz. Zor ama imkansız değil. Takımı nasıl ligde tutarız, bunun muhasebesini yapıyoruz" dedi.

        Önümüzde 7 maç var diyen Salik, "2 Haziran 2019'da aday olmuştum. Bana bahaneler sundular. Gerçekten yazık. Malatya, büyük bir şehir. Memleketimiz, basit bir memleket değil. Malatya için Malatya'yı seven ve Malatyalı olmayan Türkiye'nin en güçlü holdinglerinden olan iş adamları var.

         Simpaş yönetim kurulu başkanı Avni Çelik, Şahinler Holding Yönetim kurulu başkanı Kemal Şahin, Altınbaş Holding Yönetim kurulu başkanı İmam Altınbaş ve Zinde Spor Giyim yönetim kurulu başkanı Salih Boz gibi önemli isimlerin desteği olacak.

        Geçen dönemde de bu arkadaşlarımızın gelmeyeceğini söyleyenler vardı. Bu arkadaşlarımız, benim olduğum yerde olacaklarını söylediler.

          4'üncü ayda üyelik için başvuru yaptığını söyleyen Salik, "Bahanelerin arkasına sığınmıyoruz. Takım, girdaptan çıkamıyor. Yapamıyorsanız bırakın. Bir yorgunluk var.

          Geçmiş dönemde başarılı olundu ama şuanda başarısız. Burada illa benim olmama gerek yok. Kim Malatya'ya fayda sağlayacaksa ben ona da destek veririm. Gerekirse bu destekleri o yönetime de veririm.

         Benim derdim başkanlık değil, Malatya'ya hizmet. Takım düştükten sonra bir anlamı yok. Hepimize yazık olur. Ben, bu insanları Malatya'ya getirerek sporun dışında Malatya'ya hizmette etmelerini sağlayacam"

Şuanda Malatyaspor'un sorunlarını çözecek maddi gücümüz fazlasıyla var

 

        Salik,"Malatya spor'un gerçek borcunu ödemeye razıyım. Ama gerçek borcu saklanıyor. Bir güvenlik şirketine verilen 17 maçta 2,5 milyon liraya yakın bir para verilmiş. 17 maçta 2.5 milyon liraya verilmiş iş başka güvenlik şirketleri tarafından yaklaşık 300 - 350 Bin liraya yapılabiliyor.

         Bu arada ki korkunç fark nereden çıkıyor. Malatya spor'un borcu bu şekilde şişirilemez. Sadece altını çizerek diyorum, gerçek borcu ne ise veririz.

 5 milyon Dolar, şuanda bankada hazır durumda.

Yeni Malatya spor için bekletiyoruz. Şişirme paraların hesabı verilmeli. Adil Gevrek, artık yoruldu. Kendime ve ekibime güveniyorum. Yıllardır biriktirdiğim tecrübeyi vermeye hazırım" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.