ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Malatya ESOB ’dan Büyük Kredi Anlaşması

 

08 Temmuz 2020 16:44
Malatya ESOB ’dan Büyük Kredi Anlaşması

 

        Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Şeker bank Malatya Müdürü Gökmen Uğur ile masaya oturdu, esnafları rahatlatacak kredi anlaşması için protokol imzaladı.

Pandemi süreciyle birlikte zor duruma düşen esnaflara destek paketlerinin çıkması ve kredi anlaşmalarının yapılmasının ardından, Şeker bank Malatya Şubesi tarafından, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne özel kredi teklifleri çıkarıldı.

       Düşük faiz oranlarıyla esnafı rahatlatacak paketlerin çıkarıldığı protokol Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve Şeker bank Malatya Müdürü Gökmen Uğur arasında imzalandı.

50 bin TL’ye kadar 3 ay ötelenebilen ve 12 , 24 ve 36 ay taksit fırsatlarıyla Malatya Esnafına destek olmayı düşündüklerini belirten Şekerbank Malatya Şube Müdürü Gökmen Uğur;” Pandemi süreciyle birlikte birçok kurum ve kuruluş tarafından kredi destek paketleri çıkarıldı.

        Bizler de Şekerbank olarak milletin hizmetinde olmayı şiar edindik ve Esnaflarımıza nasıl destek oluruz? diyerek, Şevket Bey ile birlikte görüşme sağladık. Esnaflarımız destek görmek istedikleri her konuda bizlere başvurabilirler. Bugün imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

“ESNAFIN BU SÜREÇTE NEFES ALMASI GEREK”

 

          Esnafın derdiyle dertlendiklerini ve bu zorlu süreçte Malatya Esnafına nefes aldıracak her türlü adımları attıklarını belirten Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, protokolü imzaladıktan sonra şu sözleri kullandı;” Bizler esnafları temsil ediyoruz. Bu imzayı atarken Malatya Esnafı adına nelere katıldı, destek nasıl olacak diye düşünüyoruz. Esnaflarımızın kredi çekerken karşılaştığı birçok problem var.

         Gökmen Bey de bu konuda yardımcı olacaklarını ve esneklik sağlayabileceklerini belirttiler. Esnaflarımızın uzun vadede ödeme sorunu yaşamadan işleri halledebileceği ve ihtiyaçlarını görebileceği kredi paketlerini düşük faiz oranlarıyla çıkardılar. Tüm Malatya Esnafı adına kendilerine teşekkürlerimi bildiriyorum.” dedi.

            Şekerbank tarafından esnaflara sunulan tekliflerde, 50 bin liraya kadar kredi taleplerinde, 0.79 faiz oranıyla 12 ay taksit, 0,89 faiz oranıyla 24 ay taksit, 0,99 faiz oranıyla da 36 ay taksit imkanı tanınıyor. Ödemelerde 3 ay öteleme imkanı sunulurken, birçok konuda kolaylıklar sağlanabilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.