ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

SURUÇ, DEVLETİN GÖRDÜĞÜ VE SEYİRCİ KALDIĞI BİR KATLİAMDIR.

 

20 Temmuz 2020 15:50
SURUÇ, DEVLETİN GÖRDÜĞÜ VE SEYİRCİ KALDIĞI BİR KATLİAMDIR.

 

     CHP İzmir eski milletvekili Musa Çam SURUÇ katliamı ile ilgili yaptığı açıklama da " 7 Haziran 2015 pazar günü genel seçimler yapıldı.Bu seçimde akp bütün tehdit ve şantajlara rağmen tek başına hükümet kuramadı.AKP 258-CHP 132-MHP 80 -HDP 80 mv çıkardı.

        RTE Davutoğlu’na CHP ile hükümeti kurdurtmadı ve erken seçim kararı aldı.Bizce failleri belli olan,Derin devlet İŞİD terör örgütünü taşeron olarak kullanarak 20 Temmuz’da Suruç,10 Ekim Ankara gar katliamları, Ceylanpınar’da 2 polisin uykuda öldürülmesi ve 1 Kasım 2015 seçimleri.AKP 317-CHP 134-HDP 59- MHP 40 mv çıkardı ve akp tek başına hükümet kurdu.

         Bir gurup mv arkadaşlarla görevli olarak Suruç’a gittik ve olay yerinde incelemede bulunduk.

         Vatandaş ve yetkililerle görüştük.

       Kaymakam, Emniyet müdürü ve savcıyı ziyaret ettik.

 onlara şu soruyu sordum” Bu gençler burada toplantı ve ziyaretler yapıyorlar ve bir saldırı gerçekleşiyor bu saldırıda bir tek polis ve kamu görevlisi yara almıyor bu sevindirici ama bunu nasıl açıklıyorsunuz dediğimde ”cevap ”vekilim gençler güvenlik güçleri bizden uzak dursun bizi tahrik ediyorlar o nedenle bizde uzak tuttuk ”dediler.

         Bizler biliyor ve yaşıyoruz en küçük bir basın açıklamasında bile katılımcıların bir kaç misli güvenlik görevlisi olur kimi foto çeker kimi ses kaydı yapar kimi not alır.

 

SURUÇ, DEVLETİN GÖRDÜĞÜ VE SEYİRCİ KALDIĞI BİR KATLİAMDIR.

#SuruçuUnutursakYüreğimizKurusun" dedi

MUSA ÇAM

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.