ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Akçadağ Bağımsız belediye başkanı Ali Kazgan ilçesine hizmet götürmeye devam ediyor.

 

06 Ağustos 2020 03:36
Akçadağ Bağımsız belediye başkanı Ali Kazgan ilçesine hizmet götürmeye devam ediyor.

 

 

 

Akçadağ Bağımsız belediye başkanı Ali Kazgan rakiplerine inat Akçadağ’a hizmet götürmeye devam ediyor.

Göreve seçildiği günden bu güne kadar mahalleleri dolaşan ilçe merkezinde hizmetler götüren kazgan bu kezde uzun zamandır projelendirmeye çalıştığı tekstil atölyesini hizmete sunarken ilk etapta 30 kişiye kurs ve iş imkanı tanırken ileriki süreçte bu sayının katlanarak büyüyeceğini belirtti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Akçadağ belediye başkanı Kazgan “ İlçemizde Bir Çok Haneye Ekmek Kapısı Olması İçin Yoğun Bir Çalışma Programından Sonra Açılışını Gerçekleştirdiğimiz Tekstil Atölyemiz İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun.

İlk Etap Olarak 30 Kişinin Eğitim Görerek Çalıştığı Atölyede İlerleyen Süreçlerde Etap, Etap Arttırılarak 300 e yakın kişinin çalışmasını planlıyoruz. İlçemizdeki işsizlik sorununu en aza indirmek için elimizden gelen tüm imkânları kullanacağız.Akçadağda istihdam sorununu çözmeye çalışacağız.

Tekrardan İlçemize Ve Kıymetli Akçadağli Hemşerilerime Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum. “ dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.