ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

ÇİFTÇİNİN FERYADINI DUYAN VAR MI?

 

16 Ağustos 2020 09:24
ÇİFTÇİNİN FERYADINI DUYAN VAR MI?

 

 

    Malatya'da çok bilinen ve kayısı üreticisi çiftçilerin feryadı duyulmuyor ama Corona virüsü aşısı bulunmasıyla altın ve dövizdeki düşüş devam ediyor.

        Altın ve döviz için çözüm önerileri bulunuyor. Ama çiftçilerin sesi duyulmuyor. Anlaşılan önümüzdeki dönemde çiftçilerimizi sıkıntılı günler bekliyor.

         Sosyal medyada görüşlerine başvurduğumuz Muharrem Dönmez'in dile getirdiği ve çiftçilerin ortak sıkıntılarını belli başlıklar altında, hem siyasiler hem de STK temsilcilerinin dikkatine sunmak istiyoruz.

- Malatya’da çiftçilerimizin bir çok sorunu var. Kayısı bu yıl yok denecek durumdaydı.

- Çiftçimizin tarım kredilere, ziraat bankalarına borçları bulunmaktadır. Bunların önümüzdeki ay ödemeleri başlayacak.

- Çiftçinin derdinden anlayan yok iktidar zaten duymak istemiyor.

- Çiftçinin tar simle problemleri var bunları kimse dile getirmiyor.

-Partimizin de tarımla ilgili yetkili organları var Allah için bir gün bir beyanlarını görmedik kağıt üzerinde isim yazarak liste tamamlamayla olmuyor.

Netice itibariyle; "Çiftçinin yanında olmak lazım Yakında tarsımın de ödemeleri başlayacak bunlar çiftçimizi zor durumda bırakacak, Çiftçinin ziraat bankalarına, tarım kredi kooperatiflerine, tarsim e olan borçları bir yıl faiz sız olarak devlet eliyle ertelenmesi lazım yoksa çiftçimizin ödeyecek bir gücü bulunmamaktadır, bunun bir an önce partimizin tarımdan sorumlu organları tarafında basın açıklaması ile kamuoyuna duyurulmasını bekliyoruz." diyorlar.

Yukarıdaki hususlar:

Çiftçinin kaderi değil,

Oy verip seçtiğiniz insanların elinde olduğunu bir bilseniz...!!!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.