ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

AĞBABA “ BİZ HASTANELER COVİD İÇİN HAZIR BEKLETİLSİN DERKEN, AKP HASTANELERİ YIKIYOR “

 

29 Ağustos 2020 08:18
AĞBABA “ BİZ HASTANELER COVİD İÇİN HAZIR BEKLETİLSİN DERKEN, AKP HASTANELERİ YIKIYOR “

 

Malatya da hazır bulunan iki hastane ne yazık ki en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde yıkılarak yerlerine başka inşaatla yapılacak olması Malatya CHP milletvekili Veli Ağbaba tarafında sert bir şekilde eleştirildi.

CHP Genelbaşkan yardımcısı Veli Ağbaba konu ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında “ Salgın büyürken ve kontrolden çıkarken Malatya'da akıllara ziyan işler yapılıyor.

         Salgının en yoğun olduğu dönemde daha önce Askeri Hastane olarak kullanılan binanın yıkım ihalesi gerçekleştiriliyor.

Koronanın yıkıcı etkileri ortaya çıkarken

        30 Mart 2020 tarihinde Malatya eski SSK hastanesi ile Askeri Hastanenin ‘her ihtimale karşı’ hazır bekletilmesini istemiştim.

        Ancak eski SSK hastanesi apar topar Yeşilyurt Belediyesi hizmet binası yapılmak için yıkıldı. Eski Askeri Hastane ise Adliye binası yapılmak için yıkıma hazırlanıyor.

Bu kadar vizyonsuzluk, bu kadar vurdumduymazlık olur mu?

        Bilim insanları, her fırsatta salgının kontrolden çıktığını vurgularken, tüm bilimsel uyarılara kulak tıkayarak mevcut hastaneleri yıkan AKP’nin Malatya yöneticileri bugün yaşanan ve yarın yaşanma ihtimali çok yüksek olan sorunların ortağı olacaktır.” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.