FIRAT EDAŞ TAN BATTALGAZİYE YATIRIM
Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.,Battalgazi’deAlişar Mahallesi için planladığı 1 milyon 500 binTL tutarındaki yatırımı tamamladı.
Hizmet bölgesi Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında faaliyetlerini sürdüren Fırat EDAŞ, Malatya merkez ilçeleri için planladığı yatırım çalışmalarını eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor.
Malatya’nın önemli merkez ilçesi Battalgazi’ de yatırım çalışmalarına aralıksız devam eden Fırat EDAŞ, Alişar Mahallesi için planladığı 1 milyon 500 bin TL’lik yatırımı tamamladı.
Ekonomik ömrünü doldurmuş elektrik şebekesinin yenilenmesinin yanı sıra bölgenin gelişimi göz önüne alınarak; ilave trafo tesisleri, aydınlatma tesisleri, yeni abone bağlantı hattı tesis çalışmaları da gerçekleştirildi.
Sorumluluk alanında yaklaşık1 milyon müşterisine 7/24 kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sağlamak hedefiyle çalışan Fırat EDAŞ, yatırımların artarak devam edeceğini işaret etti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gündem kategorisindeki diğer haberler

Başkan Ersoy Eren, Arguvan’daki Projeleri Yerinde İnceledi

Basın Meslek Örgütlerinden Ortak Eylem Çağrısı

Malatya’da Kitap Fuarı İçin Geri Sayım: 300 Yayınevi, 300 Yazar ve 100 …

Lila Kağıt Yönetim Kurulu Başkanı Öğücü’den Başkan Özakalın’a Teşekkür …

Malatya'da Tüm Okullarda Güvenlik Önlemi Alındı

