ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

CHP MALATYA DA KURULUŞUNUN 97. YILINI KUTLADI

 

10 Eylul 2020 07:35
CHP MALATYA DA KURULUŞUNUN 97. YILINI KUTLADI

 

 

CHP nin kuruluşunun 97. yılı Tüm Türkiye de büyük törenlerle kalabalık kitlelerle kutlandı. Malatya da da CHP il başkanı ve yönetimi ile birlikte partililerle birlikte Atatürk ün büstüne çelenk bırakarak kutladılar.

Çelenkin Atatürk büstüne bırakıldıktan sonra konuşma yapan il başkanı Enver Kiraz genel anlamda siyasi düşüncelerini anlatarak bu ülkenin kurtuluşu CHP iktidarı ile olacaktır derken “ Mensubu, üyesi ve temsilcisi olmaktan büyük onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinin 97.kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere partimizin bu günlere gelmesinde katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyor bütün yol arkadaşlarımı selamlıyorum.” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.