ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

YENİ MALATYA SPOR GÜÇLÜ BİR EKİP OLUŞTURDU

 

11 Eylul 2020 10:04
YENİ MALATYA SPOR GÜÇLÜ BİR EKİP OLUŞTURDU

 

 

        Yeni Malatya spor’un yeni sezonda transfer ettiği futbolcular Malatya Stadında tanıtıldı. Spor çevreleri Yeni Malatya spor kulübü güçlü bir ekip kurdu yorumlarını yaptı.

          Başkan Adil Gevrek iyi bir kadro kurduklarını belirtirken, yeni transfer Âdem Büyük "Her şey Malatya spor’un başarısı için olacak" dedi. Bu hafta başlayacak 2020 - 2021 Futbol Sezonunda şanlı formamızı terletecek yeni Kaplanlar görücüye çıktı.

       Yeni transferler Adem Büyük, Murat Akça, Jetmir Topalli, Benjamin Tetteh, Christian Cueva, Fernando Zuqui, Guido Herrera, Zeki Yavru, Eray İşcan ve Doğukan Emeksiz attıkları imzayla Kaplan oldular.

        İmza töreninde bir konuşma yapan Yeni Malatya spor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Bu hafta başlayacak Süper Lig bütün takımlar için hayırlı olsun.

           Yeni Malatya spor olarak bu sezon güzel işler yapmak istiyoruz ve bu doğrultuda inandığımız, güvendiğimiz isimleri renklerimize bağladık. Bu sene çok katkı sağlayacağına inandığımız karakterli, kaliteli futbolcu kardeşlerimizi transfer ettik. Yeni transferlerimiz büyük camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Yeni Malatya spor büyük bir camiadır. Bu büyük camiaya katılan futbolcularımızla inşallah büyük başarılara imza atarız" dedi.

 

Taraftarların sorularını yanıtlayan yeni transfer Âdem Büyük ise şunları söyledi:

 

       "2 sezon formasını giydiğim bu takımda tekrar olduğum için mutluyum. Çok isteyerek geldim buraya. Sevdiğim, bildiğim ve takım olarak güvendiğim bir şehre geldim. Bizleri desteklemeye devam edin. Geçmişte yaşanmış bazı sıkıntılar olabilir.

          Bu sıkıntıları tekrar yaşamamak adına taraftar, yönetim ve futbolcular her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. 44 Nolu formayı zevkle taşırım ancak o formayı Murat Akça arkadaşımız taşıyor.

          Ben isteyerek buraya geldim, her şey Malatya spor için. Büyük bir camiaya geldim hep birlikte iyi günlere hazır olalım" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.