ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

AKP TÜKENDİKÇE SALDIRIYOR.

 

25 Eylul 2020 10:21
AKP TÜKENDİKÇE SALDIRIYOR.

 

 Ankara Cumhuriyet baş savcılığı tarafında 2014 yılında olmuş olan Kobani olayları nedeniyle açmış olduğu soruşturma kapsamında 82 HDP li hakkında göz altı kararı almış olması ve HDP li eski milletvekilleri Kars belediye başkanı ve üst düzey yetkililerinin göz altına alınmasını PSAKD  olarak yanlış olduğunu ve dernek olarak bu haksız uygulamanın bir an önce durdurulmasını isteyerek      “Siyasi ömrünü çoktan bitirmiş olan siyasal İslam partisi AKP, muhalif gördüğü kişi ya da kurumları susturmak pahasına adeta her yola baş vuruyor. Dünyayı kasıp kavuran Covid 19 salgınının faturasını dahi halka çıkarıyorlar.

Yetmezmiş gibi Türk Tabipleri Birliği'ni tehtid etmekten de geri durmuyorlar. Halk yokluk ve sefalet içindeyken iktidar yanlıları şatafatlı yaşamlarını sürdürüyorlar. Akp için tek gündem siyasi ömrünü nasıl uzatacağıdır. Bunun için seçilmiş belediye başkanlarını tutuklar, gazetecileri, siyasetçileri hatta milletvekillerini de tutuklatabilir. Bunun son örneğini bu sabah gördük. Milletvekilliği yapmış, hali hazırda belediye başkanlığı yapmakta olan politikacıların evleri sabahın ilk ışıkları ile basılıyor ve 82 kişi gözaltına alınıyor. Fakat aynı güvenlik kuvvetleri, ''bazı tarikatların silahlanması'' ile ilgili iddialar karşısında herhangi bir şey yapmıyor.

AKP, TMMOB' dan Barolar Birliği’ne, Türk Tabipleri Birliğinden muhalif gördüğü tüm kesimleri susturmak ve sindirmek istiyor.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği olarak AKP'nin baskılarına karşı HDP' nin yanında olduğumuzu bir kere daha ilan ediyoruz.

TMMOB, TBB, TTB ve HDP yalnız değildir.”

Faşizme karşı omuz omuza.!

PİR SULTAN ABDAL

KÜLTÜR DERNEĞİ

GENEL MERKEZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.