ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Agbaba " Bu fezlekeler benim için onurdur. Bir adım geri atan namerttir “

 

16 Ekim 2020 10:00
Agbaba

 

 

         Son zamanlarda TBMM DE HDP milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırmak için iktidar yoğun çaba sarf etmektedir. HDP den sonra diğer muhalefet partilere ait milletvekillerini sıralayarak dokunulmazlıklarını kaldırma çabası içerisine girerek bir şekilde aba altında sopa gösterilmektedir.

           Bunlardan bir tanesi de Malatya milletvekili Veli ağbaba. Mecliste fezlekesi en çok olanlardan en başta gelen Ağababa; "Kamunun, halkın hakkını, hukukunu savunduğum, peşkeşe dur dediğim için dokunulmazlığımın kaldırılmasını isteniyor. Şükürler olsun ki hiçbir fezlekem rüşvetten, yolsuzluktan, dolandırıcılıktan değil. Tank Palet’in satışına, Polis Okulu arazilerinin peşkeş çekilmesine karşı çıktığım için fezleke hazırlamışlar.

         Bu fezlekeler benim için onurdur. Yüz fezleke daha hazırlasalar da gerçekleri söylemeye, talana, peşkeşe karşı çıkıp, Türkiye’nin çıkarları için mücadeleye devam edeceğim. Bir adım geri adım atan namerttir.”

Veli Ağbaba

Cumhuriyet Halk Partisi

Genel Başkan Yardımcısı

Malatya Milletvekili

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.