ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Ören Esnafında yine örnek karar.

 

04 Kasım 2020 01:30
Ören Esnafında yine örnek karar.

 

             Ören mahallesinde Covit 19 vakası tespit edilmesi üzerine mahallede faaliyet gösteren kahveler ve çay ocakları muhtarlıkla birlikte aldıkları karar ile 5 Kasım'da başlamak üzere iki hafta iş yerlerini kapatma kararı aldılar.

             Karar ile ilgili kısa bir açıklama yapan mahalle muhtarı Birol Çirkin, " Mahallemizde daha önce de bir iki ailede virüsün görülmesi üzerine yine kahve ve çay ocağı esnaflarımız iki haftalık iş yerlerini kapatma kararı almışlar ve mahallemizde vaka sayısını sıfırlamıştık.

                Maalesef ki virüs tüm ülkede hızla yayıldığı gibi mahallemizde de yine vakaya rastladık. Vaka olan aile karantina altında olup olumsuz bir durum söz konusu olmamasına rağmen olası bir yayılmanın önüne geçmek adına kahve ve çay ocağı esnafımız yine böyle bir kapatma kararı ile riski ortadan kaldırmaya katkı sunmuşlardır.

            Bu kararlarından dolayı esnafımızı kutlar, bu kararın bütün bölgelere emsal teşkil etmesini dilerim" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.