ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

……….VE SPORTİF ANLAŞMA.....

 

07 Kasım 2020 14:11
……….VE SPORTİF ANLAŞMA.....

 

Y.Malatyasporr ile İnönü üniversite arasında sportif anlaşma sağlandı.

          Vizyon olarak takımın geleceğin inşası yapılan bir anlaşma diyebileceğimiz anlaşmayı her iki kurumun üst düzey yetkileri katılımıyla gerçekleşti.

            İmza törenine Kulüp Başkanımız Adil Gevrek, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay,  İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, İnönü Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Gezer, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Gündoğdu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Ilkım, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Güllü, Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Murat Kayapınar, Yönetim Kurulu üyemiz İlhan Çelebi, Kulübümüz Sportif Direktörü Ali Ravcı ve Kulüp Müdürümüz Selçuk Günaydın katıldı.

        Bu anlaşmanın ayrıntılarına bakınca alt yapıda futbolcular ile taraftarı heyecanlanacağı kesin.

Şehir iki değeri marka olacak çalışmaya imza attılar.

Y.Malatya spor ile Spor bilimleri fakültesi artık ortak çalışacak.

Bu farkındalık yapacak iki kurumu diğerlerinde farklı ve marka edecek bir anlaşma hayırlara vesile olacaktır.

Üniversitemiz marka değeri katlanarak artınca takımımız da artık bu ligin markası olacaktır.

Kamuoyu öncelikle Altın ordu’yu örnek veriyorlardı ya bu onun da üzerinde bir yapılanma olacak gibi görünüyor.

 

Anlaşmanın içeriği

 

           Anlaşmanın içeriğini açıklayan bir yetkili “ Üniversite tarafından Yeni Malatya spor A takımı ve genç takımları için ayrı ayrı atletik performans departmanı kurulması, Üniversite tarafından tedarik edilecek pedagog, psikiyatrisi, beslenme uzmanı, kişisel gelişim uzmanı, İngilizce eğitmeni ile alt yapı sporcuların daha doğru bir şekilde eğitim almalarının sağlanması, İnönü Üniversitesi ile kulübümüz arasında iş birliğinin yapıldı.

            Sayın Başkan Adil Gevrek'e ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a şehir adına ekiplerine teşekkür ediyoruz..” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.