ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Ağbaba “ Malatya valisi toplantı yaparken ayrımcılık yapıyor. “ VALİ VALİLİĞİNİ, SİYASETÇİ SİYASETÇİLİĞİNİ YAPACAK”

 

24 Kasım 2020 09:30
Ağbaba “ Malatya valisi toplantı yaparken ayrımcılık yapıyor. “  VALİ VALİLİĞİNİ, SİYASETÇİ SİYASETÇİLİĞİNİ YAPACAK”

 

 

           Geçtiğimiz günlerde Malatya Valiliği’nde yapılan ‘deprem değerlendirme toplantısı’ ile ilgili konuşan CHP Milletvekili Veli Ağbaba; “Deprem sonrası günlerce mahalle mahalle, hatta ev ev dolaştık.

            İnsanların ihtiyaçlarının neler olduğunu, bölgeyi dolaşan biri olarak dile getirdik. Ona bile farklı bir şekilde yaklaştılar. Devlet hepimizin. Hükümetler değişir ama devlet bakidir. Devleti korumamız gerekir.

            Çayköy’de devlet denilince akla Pütürge Kaymakamlığı, Malatya Valiliği geliyor. Malatya Valisinin de devleti koruması lazım. Deprem toplantısı yapıyor. Kimlerle? AKP Milletvekili, İl başkanıyla. Başka siyasi parti yok mu? Hadi bizi çağırmıyorsun, Cumhur ittifakının milletvekili, il başkanını çağır. Sayın vali, bu deprem sadece AKP’lileri vurmuyor. CHP’lileri, MHP’lileri vuruyor. Türk’ü de vuruyor, Kürt’ü de vuruyor. Deprem ayırmıyor, ama Malatya valisi toplantı yaparken ayrımcılık yapıyor. Prensip olarak devletin yöneticileriyle polemiğe girmekten kaçınıyorum. Ama gözümüzün içine sokar gibi bir siyasi gibi, il başkanı gibi davranmasını da kabul etmiyorum. Devletin çivileriyle oynamayın.

 Vali bey gelip geçici. Devlet kalıcıdır.

 Valiliğin de devletin de itibarını sarsmaya kimsenin hakkı yok. Vali valiliğini yapacak, siyasetçi siyasetçiliğini yapacak” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.