ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

MALATYA MAL-ÇEP” Her türlü maden aramaya ve siyanürlü altın aramaya HAYIR de!..”

 

25 Ocak 2021 00:11
MALATYA MAL-ÇEP” Her türlü maden aramaya ve siyanürlü altın aramaya HAYIR de!..”

 

 

Malatya çevre platformu yazılı bir açıklama yaparak tüm Malatyalıları her türlü maden aramaya ve siyanürlü altın aramaya HAYIR demeye çağırdı.

Konu ile ilgili açıklama yapan MALATYA MAL-ÇEP sözcüleri “ Değerli Malatyalılar. Değerli Arguvanlılar, Hekimhanlılar, Doğanşehirliler, Arapkirliler, Pütürgeliler, Kuluncaklılar, Yazıhanlılar, Akçadaglılar... Mal-Çep sizlerin oluşturduğu bir çevre platformudur.

             Vahşi kapitalizm, çevremizi, doğamızı, havamızı, suyumuzu, toprağımızı şirketler aracılığı ile maden arama adıyla kirletiyor, her geçen gün, İlçelerimizin, köylerimizin, mahallelerimizin, ormanlarımızın, meralarımızın yok olduğunu görüyoruz.

               Çevre dostları Mal- Çep sizlerin biricik çevre örgütüdür. Çevrenize, meyvenize, sebzenize, bitkinize, ormanınıza, meranıza sahip çıkmak için, Mal-Çep' de örgütlenin.

 Dayanışma içinde olun.

Hayvanlarımızı, tarımımızı korumak için, vahşi MADENCİLİGE HAYIR diyelim...

         Çevrenizde ve ilçenizde, mahalle ve köyünüzde yaşadığınız ölümsüzlük ve saldırıları MAL-ÇEP' e ulaştırın. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber, ya hiç birimiz. Kayısını, cevizini, kirazını, elmanı, armudunu, alıcını, ormanını, meranı, dağlarını korumanın birlik ve beraberlik yolu Mal-Çep'de birleşmekten, dayanışmaktan geçiyor.

                   Malatyalılar. Içme sularına sahip çık. Sulama sularına, Irmaklarına, derelerine, dağlarına, Ormanlarına yaban hayatına sahip çık...

Toza, gaza ve zehire karşı çık.

Her türlü maden aramaya ve siyanürlü altın aramaya HAYIR de!..

MALATYA ÇEVRE PLATFORMU.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.