ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Doğru partiden Malatya ÇGD ziyareti

 

03 Mart 2021 15:15
Doğru partiden Malatya  ÇGD ziyareti

 

 

                Malatya DOĞRU parti il başkan Ahmet Yalçın ve yöneticiler Orhan Timuçin, Güler Özgül partinin Battalgazi kadın kolları başkanı Asuman Sevinçle birlikte ÇGD ziyareti gerçekleştirdiler.

              Çağdaş gazeteciler dernek başkanı İbrahim Göçmen ve yönetim kurulu üyeleri Servet Akbudak ile Ali İhsan Öztürk tarafında kaşılanan Doğu Parti il başkanı Ahmet Yalçın yaptığı konuşmada “ öncelikle başkan İbrahim göçmen ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma bu ziyaretimizi kabul ettikleri için arkadaşlarım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Baın her ne kadar ülkemizde 4. Güç olarak bilinse de yerel basının çok zor şartlarda görev yaptıklarını biliyoruz.

                Bizim iktidarımızda genel başkanımız Rıfat  Serdaroğlu nun başbakanlığında basının haklarını korumak rahat ve tarafsız çalışmalarını sağlamak için bütün gayretleri sarf edecektir.

                Sizlerin zor şartlarda habercilik yaptığınızı biliyoruz ve her zaman sizlerle birlikteyiz . Tekrar kabul ettiğiniz için misafir perverliğiniz için çok teşekkür ederim “ dedi

               ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim göçmen de il başkanı ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz derken “ siyasi partiler demokrasilerin olmazsa olmazıdır.

                 Türkiye de şu gün itibarı ile yüzün üzerinde siyasi parti var ancak mecliste temsil edilen parmak sayısı kadar.

               Diliyoruz temenni ediyoruz ülkemizde demokrasi tam kurum ve kuralları ile yerleşir ve siyasi partiler kendi seçmenine ulaştığı ve kendini anlattığı kadar temsil hakkı elde eder. Tekrar dan hoş geldiniz.” Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.