ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

İhsan Akın “ Türkiye olarak hayvan ihraç edecek duruma geleceğiz “

 

08 Mart 2021 18:29
İhsan Akın “ Türkiye olarak hayvan ihraç edecek duruma geleceğiz “

Koyun Keçi yetiştiricileri birliğinden derneğimize ziyaret.

 

               Tarım platformu ve koyun keçi yetiştiriciler birliği başkanı İhsan Akın Derneğimizi ziyaret ederek  yayın organları olan “ KOYU KEÇİ..”  dergisini tanıtarak hediye ettiler.

           Başkan İhsan akın ve yanında gelen dernekte teknik anlamda yardımcı olan Ziraat mühendisi Emre Elçi ile birlikte yaptığı açıklama da “ Öncelikle bizi iyi niyetle ve misafirperverlik içerisinde karşıladığınız ve misafir ettiğiniz için şahsınızın nezdinde dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum.

               Birliğimiz kurulduğu 2007 yılından bu yana yaptığımız yoğun çalışmalar sonucunda başta küçükbaş hayvan yetiştiricileri dâhil bütün yetiştiricilerimize eğitim ve büyümeyi sağlayan kurslar yaparak üreticilerimize yardımcı olmaya çalıştık.

               Türkiye olarak ithal et durumunu tersine çevirerek hayvan ihraç eder duruma geleceğiz bütün bunları hep beraber göreceğiz.

                  Bu gün tüm kamuoyuna dağıttığımız dergiden de anlaşılacağı üzere Malatya ve küçükbaş hayvancılığı ile bazı konulara anlatıldı. Bu nedenle tüm üreticilere teşekkür ediyorum size de çok teşekkür ediyorum” dedi

                 ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim Göçmende yaptığı konuşmada “ Sayın başkanım öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Hoş geldiniz. Ülkemiz geçmiş zamanlarda hayvancılık ve tarımda çok önemli çalışmalar yapmış her türlü ihracatı gerçekleştirmiş bir ülkr iken ne yazık ki şu günlerde bazı bir takım yanlış uygulamalar ve icraatlar sonunda hayvancılık ve tarım çökertilmiş et ithal eder duruma gelmiş durumdayız.

               Ancak siz ve arkadaşlarınızın sağlıklı eğitim ve bilimsel çalışmaları sonucunda bu sağlıksız sistem tekrar Türkiye olarak tersine çevirerek ihraç eder duruma geleceğimize inanıyor çalışmalarda başarılar diliyorum.” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.