ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

MALATYA ÇEVRE PLATFORMUNDA ARGUVAN BELEDİYESİNE ZİYARET

 

09 Mart 2021 16:02
MALATYA ÇEVRE PLATFORMUNDA ARGUVAN BELEDİYESİNE ZİYARET

 

 

                MAL – ÇEP Malatya yönetim sözcüsü yürütme kurulu üyeleri Halit Seyfi Yücel, Hasan kaya ve Süheyla kavukçu ile birlikte Arguvan çevre ihlalleri konusunda Arguvan belediye başkanı Mehmet Kızıltaşa platformun çalışmaları hakkında bilgi vermek adına makamında ziyaret ettiler.

                    Geçen hafta içerisinde gerçekleşen ziyarette gazeteci ve Mal – çep bileşenlerinden ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim Göçmende misafir olarak katıldı.

                Görüşmeler sırasında söz alan MAL –ÇEP Malatya sözcüsü Halit Seyfi Yücel yaptığı konuşmada “ Sayın başkanım öncelikle başınız sağ olsun. Bizler MAL –ÇEP olarak partiler üstü tüm halkımızın adına yola çıkmış bir platformuz ve öyle devam edeceğiz.

Biz Mal – çep Olarak Malatya genelinde çevre ile ilgili Malatya’mızda börtü böceğe doğaya suya havaya sahip çıkmak adına çalışmalar yürütüyoruz.

Bu çalışmalar Arguvan bölgesinde de devam etmektedir.

             Bildiğiniz üzere Arguvan da da bazı yer altı ve yer üstü çalışmalar yapılarak çevreye havaya suyumuza zarar verildiği konusunda çalışmalar var.

Bizler Arguvan halkı adına bunların çalışmalarını hakka hukuka ve doğaya aykırı bulmamız nedeni ile hukuk çerçevesinde karşı duruş alıyoruz. Mücadele ediyoruz edeceğiz.

               Arguvan halkının çıkarları doğrultusunda duruşumuzu sürdürürken yerel yönetimin en üst kademesinde ki başkan olarak Arguvan halkının yaşamını yaşam şeklini kolaylaştırmak onların haklarını savunmak adına seçilmiş olduğunuzu göz önünde bulundurarak bu mücadelemize bu duruşumuza destek olmanızı bize ve haklı mücadelemizde bizlerle birlikte olmanızı bekliyoruz. “ dedi

                 MAL – ÇEP Malatya yönetim sözcüsü yürütme kurulu üyesi Halit Seyfi Yücelin konuşmasından sonra söz alan Arguvan belediye başkanı Mehmet kızıltaş yaptığı konuşmada “ Öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Sizin çalışmalarınızı ve amaçlarınızı biliyor ve takip ediyorum. Çevre platformu tüm yerleşim bölgelerinde olmalı oluşmalı ve doğaya suya havaya sahip çıkmalı çünkü yaşam bunlarla daha güzel.

                 Arguvan’da evet bir takım yer altı yer üstü çalışmalar var ve ruhsatlı olduğunu söylemekteler. Bizler yerel yöneticiler olarak Arguvan halkının çıkarları doğrultusunda havasının suyunun doğasının kirletilmediği bir süreci yaşamak ve yaşatmak için varız ve olacağız.

Sizler iyi ve doğru çalışmalar yaparken ne yazık ki sizin çalışmalarınızı baltalayan dolayısıyla bu sırada da bizlere sosyal medyada gerekse de kendi aralarında olumsuz yazışmalar konuşmalar yapılmakta hem de sizin adınıza olduğunu söyleyenler bunu yapmaktadır buda bizi rahatsız etmektedir.

Bu konuda sizler daha duyarlı olur platformumun partiler üstü olduğu düşüncesi içerisinde çalışırsanız bizlerde yerel yöneticiler olarak bu haklı davanızda yanınızda oluruz “ dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.