ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Kadın Hekimler 14 Mart tıp bayramında “KAHEV ORMANI MALATYA” için bir araya geliyor.

 

10 Mart 2021 05:53
Kadın Hekimler 14 Mart tıp bayramında  “KAHEV ORMANI MALATYA” için bir araya geliyor.

 

 

          Malatya da bulunan ve KAHEV ÜYESİ kadın hekimler yazılı bir açıklama yaparak 14 Mart tıp bayramında önemli bir etkinlik yaparak bütün hekimlerin bayramını ağaç dikerek ve ağaç dikilmesini teşvik etmek amacıyla öncülük edeceklerini belirttiler.

Malatya KAHEV Üyelerince yapılan açıklama da “  Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı – KAHEV ilk çalışmaları 2017 yılında 5 kadın hekimin çabası ile başlayan ve kısa sürede yaklaşık 20.000 kadın hekim katılımcıya ulaşan, 31 Aralık 2018’de resmi gazetede yayınlanarak resmi sürecini tamamlayan bir Eğitime Destek Vakfıdır.

               KAHEV ile Türkiye’nin her köşesinden ve yurt dışından binlerce kadın hekim, 2017’den bu yana her yaş grubundan toplam 1400 öğrencinin hayatına dokunmuştur.

Amaç ve gayesi

          1)160 okul projesi olan Vakfın amacı; okul öncesi, ilk, orta ve yükseköğretim öğrencileri ile üniversite mezunlarının eğitimine yönelik burs sağlamak…

         2) Ülkemizin kültürel, bilimsel ve sosyal gelişmesine hizmet etmek,

         3)Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, verimli, etkin ve yüksek düzeyde eğitim hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak,

        4)eğitim çerçevesi içinde katılımcı bir sivil toplum hareketi yaratmaktır.

             Kahraman kadınlarımız çocuklarımıza yaşam hakkı vermek için her yerde olduğu gibi şimdide Malatya’mızda. 14 Mart tıp bayramında KAHEV ORMANI MALATYA için bir araya geliyor. 14 Mart pazar günü saat 14.00’ye araç muayene istasyonunun üst tarafındaki alanda fidan dikimi yapacaktır. Bu cesur ve fedakâr kadınlarımız geleceğimiz çocuklarımız için tüm Malatya’yı etkinliklerine davet ediyor.”

 

NOT; Kadın hekimlerimizin bu duyarlı davranışları ülkemizin ilimizin daha yeşil olması için sarf ettikleri gayretleri takdirle karşılıyor bizde SONNOKTA olarak tüm hekimlerimizi kutluyor Malatya halkını da bu çok önemli etkinliğe destek olmaya çağırıyoruz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.