ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

FOTO KAMP' A VE ARAPKİRE EKREM İMAMOĞLU DESTEĞİ

 

15 Mart 2021 05:37
FOTO KAMP' A VE ARAPKİRE EKREM İMAMOĞLU DESTEĞİ

 

 

                 İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  Arapkir Belediyesi'nin düzenlediği Foto kamp etkinliğine sponsor olurken ayrıca yeni yasam merkezi rekreasyon ve kent donatıları projesi başta olmak üzere birçok projeye de destek verecek.

               Desteklerle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Arapkir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu bir görüşme gerçekleştirirken görüşmede CHP Malatya Eski İl Başkanı Celal Berktaş’ta hazır bulundu.

                 Florya'da gerçekleştirilen görüşmeyle ilgili değerlendirmede bulunan Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu "Malatya özelinde yaptığımız çalışmalar ve ihtiyaçlarımız konusunda taleplerimizi iletip, Arapgir’e davet ettik.

İlgili ekibin de hazır bulunduğu toplantıda bu yıl 8- 11 Temmuz’da yapmayı planladığımız Foto kamp etkinliğimizin ana sponsorluğu, yeni yaşam merkezi rekreasyon ve kent donatıları projesi başta olmak üzere tam destek talimatları neticesinde birimleriyle çalışmaya başladık.

Ayrıca belediyemize hibe edilen kâr küreme, yol yıkama ve solo otobüs başta olmak üzere destekleri için teşekkürlerimizi sunarak güven içinde diğer belediyelerimize ziyaretle İstanbul’un soğuk havasında sıcak yaklaşımlarla ısındık." ifadelerini kullandı.

Ali İhsan öztürk

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.