ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Hekimhan Sarıkız Köyünde Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu

 

29 Mart 2021 17:53
Hekimhan Sarıkız Köyünde Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu

 

 

              Malatya Çevre Platformu (MAL-ÇEP) tarafından organize edilerek tüm Malatya ilçelerinde yapılan fidan dikme çalışmalarının ilkleri Hekimhan Sarıkız Mahallesinde yapıldı ve yaklaşık bin fidan toprakla buluşturuldu.

Malatya’da doğa ve çevre faaliyetleriyle ön plana çıkan Malatya Çevre Platformu (MAL-ÇEP) tarafından Hekimhan ilçesinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

                MAL-ÇEP tarafından Hekimhan Sarıkız Mahallesinde bin fidan toprakla buluşturuldu. ‘Doğamıza ve çevremize sahip çıkıyoruz. Yeni maden aramaları adı altında çevre talanına hayır’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğe MAL-ÇEP yöneticileri, muhtarlar, mahalle meclisleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

          Etkinlikte toplam bin fidan toprakla buluşturuldu. MAL-ÇEP’in fidan dikme etkinlikleri bütün hızı ile bütün ilçelerimizde gerekli olan her yere dikilmeye devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.