“ Yeni Malatya spor’u bu hale düşürenlerden hesap sorulsun “SPOR“ Yeni Malatya spor’u bu hale düşürenlerden hesap sorulsun “ÖRNEK REKLAM · 970×90
BIST14.501
DOLAR48,08
EURO56,09
ALTIN7.165
BITCOIN3.784.650
30° MALATYA
reklam
Ekonomi

Keskin’den hibe için teşekkür, tam çalışma için talep

18 Mayıs 2021 2,8B okunma
Keskin’den hibe için teşekkür, tam çalışma için talep
Keskin’den hibe için teşekkür, tam çalışma için talep

 

 

               Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESEBO) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnaflara verilecek olan 3 ile 5 bin TL arasındaki hibe desteği için teşekkür ederek, 1 Haziran’dan itibaren tüm esnaf camiasının tam çalışma dönemine girişi içinde müjde beklediklerini bildirdi.

                Keskin yaptığı yazılı açıklama da, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan esnaflarımıza yönelik yeni bir destek programı kapsamında;  Kahvehane, kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kaffeler, hamamlar, lunaparklar gibi işletmelerin yer aldığı 235 bin esnafa 5 bin lira hibe,  ikinci grup da ise Bakım, onarım, tamirat, kaporta işleriyle uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacıları, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları, camcılar, çilingirler, bakırcılar, kalaycılar, ayakkabıcılar, konfeksiyoncular, tuhafiyeciler, zücaciyeciler, kurs işletmecileri ile daha önceki destek ödemelerinden yararlanan lokantalar, pastaneler, dondurmacılar, terziler, berberler, taksici, minibüsçü ve otobüsçüler ile pazarcılara da 3 bin TL hibe desteği verilecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a esnafımıza yeni destek müjdesine teşekkür ediyoruz. Çünkü bu dönemde esnafımız için verilecek her destek ve katkı önemlidir. ” dedi.

                  Esnaf camiasının 1 Haziran itibariyle tam çalışma dönemine girmek istediğini de belirten Keskin, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan tüm esnaf ve sanatkârımız için 1 Haziran itibariyle TAM ÇALIŞMA müjdesi bekliyoruz. 

                 Hibeler için, diğer tüm destekler için teşekkür ediyoruz. Ancak, esnafımızın ayakta kalabilmesi, üretimini arttırabilmesi, yatırımlarını sürdürebilmesi için uzun vadeli, faizsiz kredi desteği verilmesini de talep ediyoruz.” ifadelerini kaydetti,

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Ekonomi kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…
BAŞKAN GEÇİT GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI İLE BULUŞTUGÜNDEMBAŞKAN GEÇİT GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI İLE BULUŞTUÖRNEK REKLAM · 970×90

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.