ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

" HDP diz çökmedi, diz çökmeyecek! Faşizm kaybedecek, biz kazanacağız! "

 

18 Haziran 2021 14:35

Malatya HDP “ Hiç bir güç bizi haklı ve meşru mücadelemizde alı koyamayacak.”

 

 

            HDP Malatya il örgütü 17 Haziran günü İzmir de  il binalarına yapılan saldırıyı Malatya turan emeksiz caddesi üst kavşağında yaptıkları basın açıklaması ile olayı şiddetle ve nefretle kınadılar

             HDP Malatya il örgütü yaptığı yazılı açıklama da  “ 17 Haziran Perşembe günü saat 11 sıralarında partimizin İzmir il binası Suriye’den eğitimde geçtiği fotoğrafları sosyal medyaya düşen faşist piyonun saldırısı sonucu Deniz Poyraz isimli kadın yoldaşımız katledilmiştir.

 

 Biz bu saldırının arkasındaki güçleri ve bu saldırganları kullanan iradeyi çok iyi biliyor ve tanıyoruz!

 

            Bu saldırı özünde kadın Kırım’ını da önceleyen, kadın çalışanlarımıza yönelik faşist ve tekçi anlayışın aslında partimiz HDP şahsından dışa vurumudur. Kadın yoldaşımızın hedef seçilmesi tesadüf değildir.

                 Genelde ise partimize dönük yapılan kirli propaganda ile birlikte HDP yi tasfiye etme, zayıflatma, yönelimlerinin farklı bir kirli yöntemle, parti binalarıma faşist katilleri yönlendirme konseptidir.

                Akp/ MHP iktidarının beslendiği mafya ve çetecilerin baskılarına, saldırılarına göz yumacak, korkacak, geri adım atacak bir HDP yoktur karşılarında!

                  Hiç bir güç bizi haklı ve meşru mücadelemizde alı koyamayacak. HDP bu ülkenin vicdanı, kadınların sesi, gençlerin ümididir!

             Bizler ülkemizi demokrasiye ve barış içerisinde yaşamı inşa edinceye kadar mücadeleye devam edeceğiz!

 

 HDP diz çökmedi, diz çökmeyecek!

Faşizm kaybedecek, biz kazanacağız!

 

HDP Malatya il örgütü

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.