ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

‘Pandemiyle müziğin ne alakası var?’

 

24 Haziran 2021 02:22
‘Pandemiyle müziğin ne alakası var?’

‘Esas siz kusura bakmayın Sayın Erdoğan, Yasaklarla sanatı ve toplumu şekillendiremeyeceksiniz’

 

 

 

 DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir’de partisinin 1. Olağan Ödemiş İlçe Kongresi’nde konuştu. Babacan şu ifadeleri kullandı:

 

 ‘Pandemiyle müziğin ne alakası var?’

 

           “Bir yasak daha getirdiler. Müzik yasağı. Pandemi önlemlerini açıklarken söylüyor bunu. Hani ‘Merkez Bankasının döviz rezervlerini pandemi döneminde harcadık’ diyor ya, ki daha önce de söyledim bu doğru değil.

                 Milletin gözünün içine baka baka gerçekleri çarpıtıyorlar. Rezervleri pandemiden önce eritmeye başladılar. Pandemi başlamadan rezervler sıfıra düşmüştü zaten. Sığınabilecekleri bir tek koronavirüs var, ona sığınıyorlar.

                 Gene aynısını yapıyorlar. Pandemiyle müziğin ne alakası var? Sizin müzisyenlerle alıp veremediğiniz ne var? Bu nasıl bir akıldışlılıktır? Gidip de başkasından ‘benim ihtiyacım var’ demeye çekindiği için canına kıyan kaç müzisyen oldu bu ülkede. Müzisyenlerin hepsi açlığa mahkûm edildi, inanılır gibi değil.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.