ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

TFF, maçlarda stadın yarı kapasitesi kadar seyirci alınacağını açıkladı

 

01 Temmuz 2021 02:08
TFF, maçlarda stadın yarı kapasitesi kadar seyirci alınacağını açıkladı

 

 

            Türkiye Futbol Federasyonu, maçların seyircili oynanmasına dair verdiği karar sonucu stat kapasitelerinin yarısı oranında seyircinin maçlara alınacağını açıkladı.

              Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2021-2022 sezonunda oynanacak maçlarda, stat kapasitelerinin yarısı kadar seyircinin alınacağını açıkladı.

 

TFF'nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

             "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Riva’da yaptığı toplantıda 2021-2022 sezonunda oynanacak profesyonel müsabakalarda, stadyum kapasitelerinin %50’si oranında seyirci alınmasına, ayrıca localara tüm kapasitesi oranında seyirci alınmasına karar vermiştir.

             Normalleşme süreci kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılan görüşmeler sonucunda alınan karar gereğince, deplasman takımları için aynı kural geçerli olacaktır.

               Uygulamaların tüm detayları, TFF Sağlık Kurulu’nun Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile sürdürdüğü istişareler sonucunda ayrıca ilan edilecektir."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.