ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ÇGD ZİYARETİ.

 

20 Ocak 2022 03:36
YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ÇGD ZİYARETİ.

 

 

         Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve arkadaşları tarafında yeni kurulan ve Türkiye genelinde örgütlenmelerini tamamlayarak seçimlere girme hakkını kazanan Yeniden Refah partisi Malatya il başkanı Bilal Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri gençlik kolu başkanı ile birlikte Çağdaş Gazeteciler derneğini (ÇGD ) 10 Ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında ziyaret ettiler.

          Çağdaş gazeteciler Malatya şube başkanı İbrahim Göçmen ve yönetim kurulunda ki arkadaşları ile misafirleri karşıladı ve hoş geldiniz dedikten sonra “ Öncelikle hoş geldiniz. Bu kadar genç ve dinamik gençlerin siyasette görev almış olması memnuniyet vericidir.

            Merhum Erbakan geçmiş yıllarda bu ülkeye özellikle ağır sanayide çok hizmetler etmek için yoğun çalışmalar yapan bir siyasetçi idi. Şimdi onun oğlu o göreve soyunmuş sizlerle yola devam etmek istemektedir. Sizlere ve partinize siyasi hayatta başarılar diliyorum.” Dedi

            İbrahim Göçmen den sonra söz alan yeniden refah partisi Malatya il başkanı Bilal yıldırım yaptığı konuşmada “  Öncelikle 10 Ocak gününüzü kutluyorum.

          Biz yeni Refah partisi ve Fatih Erbakan etrafında birleşen ağır sanayi hamlesini yürütmek için hiçbir şaibeye ve olumsuzluğa mahal vermeden iktidara yürüyoruz ve başaracağız.

              Yeniden refah partisi bu ülkede birçok yatırıma imza atan Erbakan hocamızın yolunda hiçbir ödün vermeden Allahın izniyle yürüyecek.” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.