ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

İYİ Parti il başkanlığına atanan Hakan Yılmaz; “ Toplumun her kesimi ile birlik ve beraberlik içinde çalışacağım.”

 

09 Şubat 2022 10:00
İYİ Parti il başkanlığına atanan Hakan Yılmaz;   “ Toplumun her kesimi ile birlik ve beraberlik içinde çalışacağım.”

 

 

          Sayın Süleyman Sarıbaş’ın ayrılmasıyla boşalan İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına atanan Hakan Yılmaz yaptığı yazılı açıklama da gelişmeleri anlattı.” Bugün itibarıyla Malatya İYİ Parti il başkanlığına atanmış bulunuyorum. Bu görevi şahsıma tevdi eden Başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere, teşkilat başkanımız Sayın Koray Aydın ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım

            Ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik şartlar başta olmak üzere, sorunların tespit ve çözümü için İYİ Partinin deneyimli ve çalışkan bir kadrosuyla nasıl mücadele verdiklerini görmekten ve bu partinin bir neferi olarak çalışmaktan büyük bir mutluluk duyacağımı ifade etmek isterim.

          İl Başkanlığına başladığım bugünden itibaren, toplumun her kesimi ile birlik ve beraberlik içinde çalışacağım.

                       Ülkemizin ve İl’imizi Malatya’nın menfaatleri her zaman bizim kırmızıçizgimiz olacak.

En kısa süre içende, il ve ilçe yönetimlerini oluşturarak, genel merkezimizin onayına sunacağım. Bu görevi yaparken, tüm partililerimizin bizim yanımızda yer alacaklarından en küçük kuşkum yok.

           Bugüne kadar partimizde görev almış il başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatlarında çalışmış tüm arkadaşlarıma yürekten şükranlarımı sunarım.

            Bu vesile ile bir kez daha, şahsıma duyulan güvene layık olmak için gece-gündüz demeden çalışacağımı sizlerle paylaşmak isterim” dedi

 

İYİ Parti Malatya il başkanlığına atanan Hakan yılmaz kimdir?

 

1966 da Malatya da doğdum. Ilk orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladım.

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 1989 yılında mühendis olarak mezun oldum.

           1989 yılında yedek subay olarak Şırnak ilinde Vatani görevime başladım ve 1991 yılında Vatani görevimi tamamladım.

           1992 1995 yıllarında Malatya Belediyesinde mühendis ve müdür olarak çeşitli birimlerde görev yaptım.

           1996 yılında Tarım Bakanlığı'na geçtim Malatya, Burdur, İstanbul İllerinde Şube Müdürü ve işletme müdürü seviyelerinde görev yaptım.

           2004 yılında Malatya Belediyesinde Park ve Bahçeler Müdürü olarak göreve başladım, daha sonra çeşitli birimlerde müdürlük yöneticilik ve başkan danışmanı olarak görev yaptım.

            Malatya Ülkü Ocaklarında yönetim kurulu üyeliği, Battalgazi Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Ülkücü teknik elemanlar Derneği başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum.

           7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden ikinci sırada Malatya milletvekili adayı gösterildim.

Hâlihazırda, emekliyim. Malatya'da serbest Mühendislik ve çiftçilik yapmaktayım.

Evli ve 4 çocuk babasıyım.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.