ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

BATTALGAZİ BELEDİYESİNE AÇIK SORULAR…

 

11 Mart 2022 22:06
BATTALGAZİ BELEDİYESİNE AÇIK SORULAR…

 

          Yeniden Refah partisi il başkanı Bİlal yıldırım siyaseten Malatya Battalgazi beldiye başkanlığını eleştirerek çalışmalar konusunda bilgi edinmek anlamında başkana açık sorular sordu.

 

            1- İşkur üzerinde aldığınız personellerin Ak partili yöneticilerin, Belediye Başkan yardımcılarının ve daire başkanların, kurum müdürlerin; yeğenleri çocukları gelinleri olduğu söyleniyor? Doğru mu?

             2- Belediyenin şirketlerinde ihaleler eş dosta veriliyormuş doğru mu?

             3- Ak parti Battalgazi ilçe başkanının Belediye de danışmanlık ücreti aldığı söyleniyor doğru mu ?

           4-İSPENDERE de ki tesislerle ilgili birçok şikâyet ve duyum alıyoruz burada ki durumla ilgili bi açıklamanız olacak mı?

             5- Battalgazi kadın kooperatifinde yolsuzluk yaptığı iddia edilen personel ile ilgili hukuki süreç ne aşama da. Ceza alan var mı?

             6- İlkokul mezunu birinin sadece sizin arkadaşınız ve eski ortağınız olduğu İçin 3 şirkete  aynı anda 2 yıldır Genel müdür olduğu doğru mu ? ( Şuan lise diploması almış ise bu doğru ama sizden de açıklama bekliyoruz )…dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.