ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

İYİ PARTİ YEŞİLYURT İLÇE BAŞKANLIĞI YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

 

13 Mart 2022 02:08
İYİ PARTİ YEŞİLYURT İLÇE BAŞKANLIĞI YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

 

             İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız bir açıklama yaparak İYİ Parti İlçe Teşkilatının adresinin değiştiğini söyledi.

           Başkan Yıldız İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatının İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı ile aynı yerde bulunan ofisinin bundan böyle Açıl İş Merkezi (Açıl iş merkezi  C-blok kat:5 Güzdüzbey otobüs durağı önü)'ünde Hizmet vereceğini söyledi.

            Malatyalıların İYİ Parti’ye yoğun bir ilgisi bulunduğunu belirten Başkan Yıldız “Bulunduğumuz yer itibariyle yoğunluk İl Teşkilatımız ve İlçe Teşkilatımızın yükünü kaldıramadığından dolayı yeni ilçe binamızda Yeşilyurtlu hemşerilerimize hizmet vereceğiz. İstedikleri zaman partimizi ziyaret edip bilgi alabilir ve dertlerini bizlere anlatabilirler” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.