ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

Deniz Kitap evleri 3. şubesini açtı

 

13 Mart 2022 14:39
Deniz Kitap evleri 3. şubesini açtı

 

 

           Malatya’da faaliyet gösteren Deniz Kitapevleri 3. Şubesini Bostan başı Mahallesi Zincirkıran Sokakta açtı.

           Açılış törenine, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya milletvekili Veli Ağbaba, MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Deniz Kitapevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir ve kalabalık bir topluluk katıldı.

            Açılış öncesi konuşan Deniz Kitapevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir, Deniz Kitapevlerinin 20. Yılını geride bıraktığını belirterek, “Bugün hizmet verdiğimiz ilk çocuk belki şu an öğrencilerine hizmet veren bir öğretmen veya hastanede bir tedavi sürecini yürüten bir doktor.

          İnşallah bugün Malatya'nın coğrafyasında nice insanlar sanatta ve siyasette büyük insanlar yetişti. Bunların yetişmesinde bizler de inşallah bir vesile olmuşuzdur. Bostan başı gelişen ve gelişmekte olan önemli bir mahallemiz.

           Buraya bir şube açarak hizmet ağımızı, insanlarımıza ulaştırma gayreti içerisinde olduk. Bu süre zarfı içerisinde bizlerden de sayın esirgemeyen büyükşehrimizden gerek ilçe belediye başkanlarımızdan ve STK' larımızın değerli temsilcilerinden, arkada büyük gücümüz olan personellerimize her zaman yanımda yürümekten gurur duyduğum sevgili eşim ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.