ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

İYİ Parti Yeşilyurt ilçe başkanlığından ÇGD ziyaret

 

16 Mart 2022 13:24
İYİ Parti Yeşilyurt ilçe başkanlığından ÇGD ziyaret

 

 

          İYİ parti il örgütünün yenilenmesi ve yeni başkanların atanması ile birlikte yeni göreve gelen il ve merkezde Yeşilyurt, Battalgazi ilçe başkanları basın kuruluşlarını ziyaret etmeye başladılar.

           Bu kapsamda İYİ Parti Yeşilyurt ilçe başkanı Serdar Yıldız ve başkan yardımcıları Kadir İnan, A.Turan Çetin, İlyas Köse, Yunus Gülmez, Hasan Uçar ile birlikte ilçe kadın kolu başkanı Av. Hilal Koca Çağdaş gazeteciler derneği (ÇGD ) Malatya şube başkanlığını ziyaret ettiler.

           Derneğe gelen misafirleri kapıda karşılayan ÇGD Başkan ve yöneticiler Ali İhsan Öztürk, Servet Akbudak ve Mustafa Yıka Misafirlerle yakın ve sıcak sohbetler geliştirdiler.

             İlk olarak konuşan ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim Göçmen “ Öncelikle hoş geldiniz yeni göreviniz hayırlı olsun. Demokrasinin olmazsa olmazı siyasi partilerdir ve oluşumda iktidar ve muhalefettir.

           Muhalefet olmayan ülkelerde demokrasiden bahsedilemez. Ülkemizde de İYİ parti bu gün itibarı ile muhalefette olan bir partidir. Her ne kadar altı parti “ MİLLET İTTİFAKI “ olarak birleşmiş ve muhalefet yapmakta iseler de gerçek anlamda yapılması gereken muhalefetlik görevinde çok da başarılı değiller gibi.  Muhalefet biraz daha ülke ve halkın çıkarları doğrultusunda ve kesin taleplerle hiçbir ayırım yapmadan Kürt, Türk, Alevi, Sünni demeden herkesi Türkiye Cumhuriyeti şemsiyesi altında bir ve bütün olarak görmeli siyasetini buna göre hiçbir ayırım yapmadan yapmalıdır. Ben tekrar yeni görevinizde başarılar diliyorum kolay gelsin diyorum.” Dedi

             İbrahim göçmenin konuşmalarından sonra söz alan İYİ parti Yeşilyurt İlçe başkanı Serdar Yıldız “ Bu sıcak karşılamanız ve önerilerinizden dolayı teşekkür ederim. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımla yeni bir yola çıktık.  Genel başkanımız Meral Akşener’in taktirleri ile göreve geldik onun yolunda ve çizgisinde Atatürk ilkeleri ve milliyetçiliği içerisinde görevimizi yapacağız.

              İlk olarak basın kuruluşlarında işe başladık hepsini ziyaret ederek fikir alış verişi yaparak partimizi ve düşüncelerimizi paylaşacağız.

            Daha sonra Yeşilyurt belediye başkanından başlayarak bölgemizde ki tüm amir memur kurum ve kuruluşları yakın takibe alarak çalışmalarını izleyeceğiz iyi işler yapanı taktir edecek kötü ve uygunsuz işler yapanları da en sert şekilde eleştirecek uyaracağız.

Biz Milliyetçi bir partiyiz Atatürk ilkelerine bağlı vatanını bayrağını seven bilen bir gelenekte geliyoruz bu geleneğimizi inancımızı da sonuna kadar devam ettireceğiz “ dedi.

Konuşmalardan sonra her iki kurumun başkan ve yöneticileri samimi bir sohbetten sonra vedalaştılar. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.