ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

MALATYA HDP DE KONGRE HEYECANI

 

31 Mart 2022 09:08
MALATYA HDP DE KONGRE HEYECANI

 

 

           Siyasi partiler yasası gereği iki yılda bir yapılan il kongreleri heyecanı HDP de şu sıralarda bütün hızıyla devam ediyor.

          3 Nisan Pazar günü Melekoğlu düğün salonunda saat 11 de yapılacak HDP 4. Olağan il kongresine HDP eş genel başkanı Sayın Mithat Sancar ın da geleceği öğrenildi.

            Malatya HDP il eş başkanı Yusuf Bozkuş kongre ilgili açıklamasında “ 3 Nisan Pazar günü Melekoğlu düğün salonunda eş genel başkanımız Mithat Sancar ve bazı bölge milletvekillerinin de katılımı ile coşkuyla büyük bir katılımla bayram havasında yapacağımız gerçekleştireceğimiz 4. Olağan kongremize tüm Malatya halkını davet ediyoruz. Malatya halkının katılımı bizlere güç verecek büyük katkı verecektir. Halkımızı kongremize davet ediyoruz.

 

HDP Türkiye’nin 3. Büyük partisidir.

 

              Siz Malatyalıların ve ülkemiz de ki tüm ezilen hor görülen ötekileştirilen eşit yurttaşlık haklarını savunan isteyen Alevi Sünni Kürt Türk herkesin oylarına talibiz sizlerin oyları ile iktidara adayız.

           Sizlerin desteği ile en büyük parti olma yolunda hızla ilerliyoruz olacağız.Demokrasisi yok edilen insan haklarının yok sayıldığı özgürlük ve barış tan yana olmayan bugünkü iktidarları sizlerin bizlere sandıkta vereceği destekle iktidardan uzaklaştıracak ve halkın iktidarını inşa edeceğiz.”dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.