ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

TAZİYE VE BAŞ SAĞLIĞI ENVER KİRAZ “ACI KAYBIMIZ…”

 

01 Nisan 2022 22:06
TAZİYE VE BAŞ SAĞLIĞI  ENVER KİRAZ “ACI KAYBIMIZ…”

 

 

            Arapkir Belediye Başkanvekilimiz aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz olan Hüseyin Akşahin’i bir süre önce yakalanmış olduğu hastalık nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

           Arapkir Suceyin Köyü, 1961 doğumlu olan Arapkir Belediye Başkanvekilimiz ve partimizin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütürken kaybettiğimiz Hüseyin Akşahin daha önce Arapkir Suceyin Köyü’nde Muhtarlık, Cumhuriyet Halk Partisi’nde il genel meclis üyeliği ve ilçe başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuş, Arapkir ilçemizin değerlerinden birisiydi.

             Hüseyin Akşahin aynı zamanda Arapgir’de esnaflık yapan, sevilen ve sayılan isimlerinden biriydi. Kaybettiğimiz Hüseyin Akşahin 1 Nisan Cuma günü (yarın) Cuma Namazı’na müteakip Arapgir Merkez’inde kılınacak cenaze namazının ardından kendi köyü olan Suceyin’de toprağa verilecektir.

            Merhuma Allah’tan rahmet dilerken, başta acılı ailesi olmak üzere, sevenlerine, Arapgir Belediyesi’ne, Arapgir Halkına, Cumhuriyet Halk Partisi ailesine baş sağlığı dilerim.

 

Enver KİRAZ

CHP MALATYA İL BAŞKANI

 

NOT; Bir dönem birlikte politika yaptığım şu an ki Arapkir belediyesi başkanvekili Hüseyin Akşahine Allahtan rahmet diliyorum mekânı cennet olsun ailenin başı sağ olsun.

İbrahim GÖÇMEN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.