ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

HEKİMHAN HALKI OLARAK BU DURUMUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

 

06 Mayıs 2022 03:28
HEKİMHAN HALKI OLARAK BU DURUMUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

 

 

 Hekimhan da bulunan teknik okulda var olan laboratuarın taşınmasını protesto eden Hekimhan sivil toplum örgütleri siyasi parti ilçe başkanları ve diğer Hekimhan halkı direnerek laboratuarın gitmemesi için toplanarak basın açıklaması yaptılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan topluluk “Bu konu ile alakalı Rektör Hanım ile görüştüm, bana bu laboratuar gidecek ama tekrar gelecek’’ dedi. Bende giderse bir daha da gelmez dedim. O da ‘rektör yardımı göndereyim, onunla görüşün’ dedi.  Burada bulunan bütün sivil toplum örgütleri, ilçe başkanları ile konunun takipçiyiz ve laboratuarımızı göndermemekte kararlıyız.

            Bilindiği üzere Hekimhan maden yatağı, maden laboratuarının da burada olması gerekiyor. Madem onlara laboratuar lazımsa başka yerden alsınlar. Niye buradaki malzemeler götürülsün? Zaten Hekimhan’da nüfus varsa madenden dolayı var.

             O nedenle biz bu laboratuarın buradan taşınmasına müsaade etmeyeceğiz. Yüksekokulumuzda 3-4 tane bölüm var. Bu bölüm giderse, diğerleri de gider diye vatandaşın çekinceleri var. Biz bilsek ki gidecek 2 ay sonra tekrar gelecek sıkıntı yok ama buradan giden bir şey bir daha gelmez.”dedim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.