ALTIN
 2.498,71
DOLAR
 32,5315
STERLİN
40,6457
EURO
 34,6836

MALATYA SPOR DEREBEYLERİ TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN ÇGD NE ZİYARET

 

09 Haziran 2022 11:26
MALATYA SPOR DEREBEYLERİ TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN ÇGD NE ZİYARET

 

 

            Malatya spor DEREBEYLERİ taraftar gurubu Çağdaş gazeteciler derneğine nezaket ziyaretinde bulundular.

              Malatya spor Derebeyleri taraftarlar Dernek başkanı Ender Kaya Üniversite DEREBEYLERİ sorumlusu Yusuf Boran Lise DEREBEYLERİ SORUMLUSU Yakup kopla birlikte Çağdaş Gazeteciler Derneği(ÇGD)ni nezaketen ziyaret ederek özellikle son kongre üzerinde göüş alış verişinde bulunuldu.

             Malatya spor DEREBEYLER taraftarlar derneği başkanı Ender Kaya yaptığı konuşmada “ İbrahim abi geçen gün yapılan mali kongrede yaptığınız konuşma ile gerçek Malatyalı ve Malatya spor taraftarı olduğunuzu kamuoyu önünde ispatladınız. Göstermiş olduğunuz bu tavrınızda ve Malatya sporun Malatya’nın menfaatleri doğrultusunda ki çabalarınızdan dolayı sizi kutluyor ve tebrik ediyoruz. “ dedi

             DEREBEYLER Taraftarlar derneğinin bu güzel konuşmasından sonra söze başlayan ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim Göçmen de “ Öncelikle hoş geldiniz. Sizler Malatya sporun gizli kahramanları ve 12. Adamısınız. Kar kış demeden içeride deplasmanlarda can siperhane koşturan tezahürat yapan Malatya sevdalısı insanlarsınız. Sizlere ne kadar teşekkür edersek azdır Elinize ayağınıza sağlık.

             Bundan sonra bana bir ihtiyaç düşerse ben sizlerle hareket etmeye devam ederim. Benim için doğru ve dürüst olmak en önemli kıstastır sizde de ben bunu görüyorum. Ben Malatya spora kim bir kum tanesi kadar bile fayda sağlayan herkesi çok severim zarar verenlere de her zaman karşı durur gereğini yaparım. Size teşekkür ederim.”dedi

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.