ALTIN
 2.498,71
DOLAR
 32,5315
STERLİN
40,6457
EURO
 34,6836

CHP “ BARIŞ “ TA BİRLEŞTİ

CHP Gençlik kollarında Malatya ve Sivas'ta Başkanlık yapmış, Malatya CHP ve Parti Okulunda görevler alan son olarak ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ projesinin Doğu Bölge Koordinatörü Barış Yıldız, hayatını Tuğçe (Budak) Yıldız ile birleştirdi.  

31 Ağustos 2022 08:37
CHP “ BARIŞ “ TA BİRLEŞTİ

CHP’lileri Bir Araya Getiren Düğün

 

 

 

CHP Gençlik kollarında Malatya ve Sivas'ta Başkanlık yapmış, Malatya CHP ve Parti Okulunda görevler alan son olarak ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ projesinin Doğu Bölge Koordinatörü Barış Yıldız, hayatını Tuğçe (Budak) Yıldız ile birleştirdi. 

Yeni Çifti mutlu günlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ailesi ile sevenleri yalnız bırakmadı.

             Altın yunus’ta gerçekleştirilen nikâh töreni ve düğüne; CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Onursal Adıgülzel, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,Parti Meclis Üyesi Umut Akdoğan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Avukat Ahmet Nazif Yücel, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, eski CHP Parti Meclis Üyesi Gül Çiftçi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanvekilleri Sercan Çığgin ve Berkay Gökçınar, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, belediye başkanları, 10 Ekim aileleri ile çok sayıda davetli katılarak, çiftin nikâh şahitliğini yaptılar.

            Nikâh töreninde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Tabii nikâh merasimleri önemli. Barış ve Tuğçe bizim kardeşimiz. Barış’ı tanıdıktan 6 ay sonra Tuğçe’yi tanıdık, 15 yıl oldu. İkisini de çok seviyoruz. Barış hepimizin kardeşi, partimizde çok önemli görevler yaptı. Fenerbahçeli Semih’i hatırlarsınız, 35 yaşında futbolu bıraktı, hala ‘Genç Semih’ diyorlardı. Barış’ta bizim için ‘Genç Barış.’ Allah yollarını, bahtlarını açık etsin. Barış ve Tuğçe’ ye mutluluklar diliyorum” dedi.

           CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ise “Barış bizim kardeşimiz. Türkiye’nin dört bir yanından Cumhuriyet Halk Partilileri nasıl bir araya getirdiğini görüyorsunuz. Barış çok iyi bir Cumhuriyet Halk Partilidir. Çok iyi bir Atatürkçüdür. Barış çok iyi bir eş, önümüzdeki süreçte de çok iyi bir baba olacak” diye konuştu.

           CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da “Aşk, eksiğin tamamlanmasıdır. Birbirlerinin eksiklerini tamamlayarak, saygı ölümsüzdür, sevgi bizi daima geleceğe taşır. Onların mücadelesi genç arkadaşlara örnek olsun. Direndiler, kazandılar, kazanmaya devam edecekler. Allah bir yastıkta kocatsın” ifadelerini kullandı.

             CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise Barış ve Tuğçe’nin önemli bir günde evlendiklerini kaydederek, şunları söyledi: “Özel seçilmiş bir günde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda hayatlarını birleştiriyorsunuz.

              Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak kaç çocuk yapacağınıza karışmıyoruz. Sadece bakabileceğiniz kadar ve özel bir günde evlendiğinize göre, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini çocuklarınıza öğretin. Cumhuriyetçi, Atatürkçü, vatanına ve bayrağına bağlı, sosyal demokrat, sosyalist çocuklar yetiştirin.”

              TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere de “Tuğçe ve Barış kardeşlerimiz ne yapacaklarını bilen pırıl pırıl gençler. Gençlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah, her iki ailemize de hayırlı uğurlu etsin” dedi.

              Çiftin nikâh cüzdanlarını ise eski CHP Parti Meclis Üyesi Gül Çiftçi takdim etti. Çiftçi, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

*************.

SONNOKTA Olarak bizlerde yeni çifte mutluluklar diliyoruz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.