ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

TSO SEÇİMLERİ BAŞLARKEN

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de ekonomimizi sanayimizi çok yakından ilgilendiren Ticaret ve sanayi odası seçimleri büro açılışları ile başladı. 

05 Eylul 2022 08:22
TSO SEÇİMLERİ BAŞLARKEN

 

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de ekonomimizi sanayimizi çok yakından ilgilendiren Ticaret ve sanayi odası seçimleri büro açılışları ile başladı.

Şu gün itibarı ile mevcut TSO başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve İş adamı Akif Baştürk adaylıklarını açıkladılar.

İş insanı Akif Baştürk Cumartesi günü sade bir törenle basın dan arkadaşlarımızın görseli ile hepimizin gözleri önünde hiçbir bürokrat hiçbir yetkili vali siyasilerin olmadığı sadece sanayici esnafın bulunduğu çalışma arkadaşları ile birlikte açarken Malatya’ya hizmet edeceği sözünü vererek seçim startını verdı.

Bu toplantıyı açılışı bazıları bir şekilde sabote edercesine Valinin belediye başkanının katıldığı ve kurdela kestiği asparagaz bir haberle yalan ve gerçekle ilgisi olmayan haberler kuyumcular çarşısında ki açılış resmini de monta ederek haber yayınladılar ya da yayınladılar.

Bunlar TSO seçimlerine yakışmaz. Ben inanıyorum ki her iki aday da üyelerine ipotek koymadan koydurmadan yalansız aldatmacasız doğru düzgün bir seçim stratejisiyle seçimi bitireceklerdir.

Her iki başkan adayına ve arkadaşlarına başarılar diliyorum Malatyamıza ve ülkemize hangisi hayırlı olacaksa öyle olsun

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.