reklam reklam
BIST11.117
DOLAR49,65
EURO55,60
ALTIN6.385
BITCOIN4.002.673
16° MALATYA
Gündem

CHP’li Aslan kaderine terk edilen camiyi sordu

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan Akçadağ’da 2, 5 yıl önce ibadete kapatılan 62 yıllık tarihi caminin akıbetini sordu.

08 Ekim 2022 1,6B okunma
CHP’li Aslan kaderine terk edilen camiyi sordu
CHP’li Aslan kaderine terk edilen camiyi sordu

 

 

               Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan Akçadağ’da 2, 5 yıl önce ibadete kapatılan 62 yıllık tarihi caminin akıbetini sordu.

           Aslan,  Elazığ- Sivrice depremin de hasar gördüğü ileri sürülerek ibadete kapatılan Mitadiye caminin biran önce ibadete açılmasını istedi.

               Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan Akçadağ ilçesinde bulunan ve Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde minaresinin hasar görmesiyle höyük üzerine inşa edildiği ortaya çıkan 62 yıllık tarihi caminin akıbetini sorarak caminin en kısa sürede ibadete açılmasının gerektiğini söyledi.

              Yaklaşık 3 yıldır ibadete kapalı olan caminin kaderine terk edilmiş olmasının kabul edilemez olduğunu kaydeden Aslan , “ Caminin çevresinde   bulunan bir çok ağaç kurumuş durumda bunun  yanı sıra ciddi bir çevre kirliliği mevcut çöpten geçilmiyor bu görüntüler Akçadağ’a yakışmıyor” diye konuştu

 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Gündem kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.