ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

ÇGD den MALATYA BORSA ZİYARETİ

      TSO başkan ve yönetimini ziyaretten sonra Malatya BORSA başkanlığı binasına giderek Sayın Ramazan Özcan ve yönetimi hayırlı olsun maksadı ile ziyaret edildi. 

13 Ekim 2022 01:38
ÇGD den MALATYA BORSA ZİYARETİ

 

 

             TSO başkan ve yönetimini ziyaretten sonra Malatya BORSA başkanlığı binasına giderek Sayın Ramazan Özcan ve yönetimi hayırlı olsun maksadı ile ziyaret edildi.

           Borsa başkanı Ramazan Özcan da gayet güler yüzle bizleri kapıda karşılayarak makam odasına geçtik.

            İlk olarak konuşan Malatya çağdaş gazeteciler derneği şube başkanı İbrahim Göçmen “ Sayın başkanım geçen dönemde bu dönemde çok büyük bir çoğunlukla kazanmış olduğunu seçimin Malatya’mıza Borsamıza ve ticaret camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Bu makam siz ve ekibinize yakışmakla birlikte Malatya’nın dünyada ki kaysı piyasasına el uzatacağınızda hiç şüphemiz yoktur.

                Kayısı üreticileri sizi seçti demek ki sizi destekliyor ve size güveniyorlar ben inanıyorum ki sizde bu üreticilerimizi şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yarı yolda bırakmaz onların derdi ile sonuna kadar ilgilenir görevini layıkıyla yaparsınız. Ben buna inanıyorum size güveniyor ve tekrar başarılar diliyorum “ dedi

            Daha sonra söz alan Borsa başkanı Ramazan Özcan “ Zahmet etmiş gelmişsiniz beni sevindirdiniz ben her zaman gazetecilerin yanındayım özellikle İbrahim abi ve Yaşar karaaslanı çok severim çünkü mesleklerini hep düzgün yaparlar ve dik dururlar.

Borsa olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz hep çalıştık bundan sonrada Malatya için üyelerimiz için çiftçi köylü kardeşlerimiz için hiç durmadan gece gündüz demeden yorulmadan çalışacağız ve onların haklarını ürecilerimizin emeklerini hep koruyacak kollayacağız. Tekrar hoş geldiniz “ dedi

            Borsada da doğal olarak ticaret ve esnafların sorunları üzerine konuşmalar sonucunda ayrıldık.

Borsa başkanımız ve yönetiminin bu zarif karşılamaları ve hoş görülü misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz   

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.