ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

Malatya da da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Düzenlendi

           Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi. 

30 Ekim 2022 13:56
Malatya da da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Düzenlendi

 

 

           Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.

              Resepsiyona, Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurum Müdürleri, Muhtarlar, Şehit Yakınları, Gaziler, TSK Mensupları, STK Temsilcileri, Basın mensupları ve Meslek Kuruluşu Temsilcileri katıldı

             Protokol üyeleri ve Resepsiyona katılan konukları selamlayarak ve Cumhuriyet Bayramlarını kutlayarak sözlerine başlayan Vali Şahin, Cumhuriyet Bayramı kapsamında yapılan etkinliklerden bahsederek: “Bu etkinliklere halkımız yoğun ve coşkulu bir şekilde katılım sağladı.

              Etkinlikleri ilgiyle, sevgiyle, coşkuyla izlediler. Bizler Cumhuriyetimizle ve Cumhuriyetimizin kazanımlarıyla gurur duyduk. Ne kadar güçlü bir Devlet olduğumuzu bir kere daha gördük. Biz bu kadar güçlü olmasak bu coğrafyada bizi barındırmazlar. Biz ayakta, diri ve iri olmak zorundayız. Biz ayaklarımızın üzerinde kendi gücümüzle durduk. Devletimizi ilimle, irfanla kurduk ve bundan sonra da Devletimizi ilimle irfanla ayakta tutmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

               Resepsiyonda konuklara, İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü müzik öğretmenlerinin katkısıyla müzik dinletisi yapıldı.

Resepsiyon sonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pastasını Vali Şahin, 2'nci Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan birlikte kestiler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.