ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

BASINDA “ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİNE DAVET “

     Malatya çağdaş Gazeteciler Derneği ( ÇGD ) olarak Malatya yerel basına " Meslek içi eğitim " semineri kapsamında meslektaşlarımızın bilgilerini tazelemek mesleğe yeni başlayan başlayacak olan yerel basın mensuplarına katkı sunmak adına bir girişimde bulunuyoruz. 

01 Aralık 2022 18:41
BASINDA “ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİNE DAVET “

 

             Malatya çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD ) olarak Malatya yerel basına " Meslek içi eğitim " semineri kapsamında meslektaşlarımızın bilgilerini tazelemek mesleğe yeni başlayan başlayacak olan yerel basın mensuplarına katkı sunmak adına bir girişimde bulunuyoruz.

Bu konu için yaptığımız girişime bilimsel anlamda destek veren başta İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ahmet Kızılay Rektör yardımcımız Prof. Dr. Abdülkadir  Baharçiçek beye ve iletişim fakültesi Dekanı Prof.Dr Ahmet Yatkın hocalarıma teşekkür ediyoruz.

Yine seminerimizin yapılacağı yeri bize ayıran kucağını bize açan Malatya ticaret ve sanayi odası (MTSO )başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu na çok teşekkür ederiz

Meslek içi eğitim ÇGD ile iletişim fakültesi iş birliği ile yapılacak ve Malatya basın mensubu tüm meslektaşlarımızı kapsayacak şekilde iki gün ( 17 - 18 ) Aralık ta iletişim fakültesi öğretim üyelerinden hocalarımızın destek ve ders vermeleri ile yapılacaktır.

Tüm Malatya yerel basın mensupları Adaylar davetlidir.

 

Not; PROGRAM

 

Seminer yeri; TSO Binası 5. Kat

  1. Gün 17 Aralık cumartesi

 

Saat 10. 00 ders başlaması

11.00 Ara (10 dakika )

Saat 11.10 ders

12yemek arası

YEMEK

 

Saat 14 ders

15 CAY Ara

16 Bitiş

     

2.Gün 18 Aralık Pazar

Cumartesi programının aynı şekilde ders konuları değişik şekilde devam edecektir.  

 

           Girişimlerde bulunduğumuz zaman bizlere kapılarını açan iletişim fakültesi dekan ve hocalarımızın sohbeti için teşekkür ediyoruz.

            İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın ve ziyarette bizlere eşlik eden, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eylem Şentürk Kara, Gazetecilik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nida Sümeyya Çetin, Arş. Gör. Dr. Ozan Kocabaş, Arş. Gör. Dr. Fırat Adıyaman,  Arş. Gör. Ayşe Nur Doğan ve Arş. Gör. Yemliha Kurt'a teşekkür ediyoruz.

 

Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Göçmen

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.