ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

İYİ Partili Sarıtaç,"Devlete Millet Yakışacak"

     İşkadını Asuman Sarıtaç, Mayıs 2023 seçimlerinde Millet İttifakının sandıktan güneş gibi doğacağını belirterek," Ekonomik krize mahkûm edilen halkımız artık söz milletin diyerek Millet İttifakını seçecek. Devlete millet yakışacak" dedi. 

30 Ocak 2023 00:42
İYİ Partili Sarıtaç,"Devlete Millet Yakışacak"

 

 

             İşkadını Asuman Sarıtaç, Mayıs 2023 seçimlerinde Millet İttifakının sandıktan güneş gibi doğacağını belirterek," Ekonomik krize mahkûm edilen halkımız artık söz milletin diyerek Millet İttifakını seçecek. Devlete millet yakışacak" dedi.

             İYİ Partili Asuman Sarutaç, STK ziyaretleri kapsamında Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Saim Balat ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

             Dernek Başkanı Saim Balat, ziyaretlerinden ötürü Sarıtaç'a teşekkürlerini iletti. Malatya'da yaklaşık 45 bin seçmene hitap ettiklerini belirten Balat ve yönetimi, artık oylarının çantada keklik olmadığını söyledi. Balat ve yönetimi seçim sürecinde hizmet edecek kişiye bu işin nasip olmasını istediklerini belirtti.

              İYİ Partili Sarıtaç ise, Malatya'da Bingöllü nüfusunun azımsanamayacak seviyede olduğunu ve kendileri için bu topraklarda yaşayan her vatandaşın değerli bir hazine olduğunu söyledi.

              Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sarıtaç, "Ekonomideki kötü yönetim halkın her geçen gün daha zor şartlarla karşı karşıya gelmesine neden oluyor.

              Yılbaşından itibaren durdurulamayan zamlar ve yüksek enflasyon karşısında halk her geçen gün fakirleşirken, sermayedarlar ve iktidar yandaşları kârlarına kâr katıyor. Halk, ekonomik zorlukların temel sorumlusunun iktidar olduğunun farkında. Araştırmalar da bunu gösteriyor." dedi.

                Halkın yüzde 43,7'sinin sadece beslenme ve barınma ihtiyacını karşılayabildiğini belirten Sarıtaç, "Metropol Araştırma şirketinin çalışmasına göre halkın yüzde 35,9’u temel ihtiyaçlarını karşılayamıyor.

                Katılımcıların yüzde 43,7’si ise sadece beslenme ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Tüm ihtiyaçlarını karşılayabilenlerin oranı ise sadece yüzde 19,6. Temel ihtiyaçlarını karşılayamadığını söyleyenlerin oranı bir önceki ay yüzde 29,9’du. Ekonomik buhranın derinleşmesi sonucu halkın yaşadığı zorluklardaki artış, bu kategoride yeniden görüldü." diye konuştu.

               Mayıs seçimlerinde her şeyin değişeceği mesajını veren İYİ Partili Sarıtaç, "Portakal bıçaklayıp, dolar yakıp, suçu dış güçlere atmanın ötesine bir türlü geçemeyenler, bu halktan sorumlu olduklarını unutmuş, adeta rant denizinde kovalarını doldurma telaşına düşmüştür.

                Gözlerdeki ışıltı, parıltı sadece ekonomi bilimi ile dalga geçenlerin ifadesidir. İnşallah Mayıslar bizim olacak. Mayıs yeni Türkiye'nin başlangıcı, güçlü ve sağlam ekonominin müjdesi olacak." ifadelerine yer verdi.

"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.