ALTIN
40,7959
EURO
 34,8290

Avrasya Akademi Eğitim Kurumları tarafından geliştirilen Çoklu takip Modeli basın açıklaması ile tanıtıldı.

06 Ağustos 2023 09:23

Ziyarette Uzunyol;

Liselere ve üniversitelere hazırlık için uygulanan ve özgün yaklaşımla hazırlanan yeni kurs modeli, bütün alanları ile öğrencilerin sürekli takip edildiği bir uygulama tasarımı olarak geliştirildi. Bu modele göre öğrencilere her hafta ödev veriliyor ve ödevler ‘’akademik takip saatinde’’ kontrol ediliyor.

“DEVAM VE DEVAMSIZLIK TAKİBİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Daha sonra Avrasya Akademi Eğitim Kurumları ve Yayınlar Koordinatörü Yusuf Uzunyol tarafından Çoklu takip Modeli'nin tanıtımı yapıldı. Uzunyol, “Kaliteli bir eğitim ve yüksek bir başarı için öğrencilerimizin devam ve devamsızlık takibini önemsiyoruz. Her hafta öğrencilerinize ödev veriyor ve verdiğimiz ödevleri ‘’akademik takip saatinde’’ kontrol ediyoruz. ‘’Sınırsız Yayın’’ uygulamamızla çalışmada sınır tanımayan öğrencilerin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Uzunyol, özellikle sınav hazırlık grubu öğrencilerine her hafta Salı günleri düzenli olarak deneme sınavı uygulandığını belirterek, öğrencilerin anlamadığı konuları maksimum beş öğrenciyle oluşturdukları ‘'Ekspers Ders’' çalışmaları ile giderdiklerini söyledi. Öğrencilerin çözemedikleri soruları ‘'Soru Çözüm Ofisinde'’  branş öğretmenlerine sorma imkanı bulduğuna işaret eden Uzunyol, her öğrencinin öğrenme hızının farklı olduğunu; bu nedenle öğrencilerin 'hedef' ve 'net' çalışmaları üzerinden takip edildiğini aktardı.

“ÖĞRENCİLERİMİZE KENDİ EKSİKLİKLERİNDEN OLUŞAN BİR KİTAP VERİYORUZ"

Yusuf Uzunyol, yeni modelin özelliklerini şöyle anlattı:

“Her öğrencimize sadece kendi eksikliklerinden oluşan ‘’sıfır hata kitapçığı’’ veriyoruz. Öğrencilerimiz birikimli rehberler tarafından uygulanan test ve envanterlerle daha yakından takip ediliyor. 'Soru Çözüm Ofisi ' uygulamamız ile öğrencilerimiz ferah ve nezih bir ortamda haftanın belli günlerinde ders çalışma imkanı buluyor. Şube müdürlüğü sistemimizle tüm kurslarımızın eğitimini yakından takip ediyoruz.

Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.